Daniel Craig, declaratie neasteptata: As mai face un film Bond doar pentru bani

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 19:17
3394 citiri
Daniel Craig, declaratie neasteptata: As mai face un film Bond doar pentru bani
Foto: Instagram/James Bond

Actorul principal din ultimele filme ale francizei James Bond, britanicul Daniel Craig, a declarat ca isi doreste sa termine acest capitol, "sa mearga mai departe", cum s-a exprimat el. Singurul motiv pentru care ar mai accepta sa fie din nou agentul 007 ar fi "pentru bani", a mai declarat el.

"Am terminat pentru moment. Tot ce vreau e sa merg mai departe", a spus acesta, conform BBC.

"Cel putin pentru un an sau doi, nici nu vreau sa ma mai gandesc", a declarat actorul in varsta de 47 de ani, ce va putea fi vazut a patra oara in postura lui James Bond in noiembrie. "Daca voi mai face un film Bond, va fi doar pentru bani", a afirmat Craig.

Intr-un interviu pe tema celui mai recent film din franciza, care i-a dat prilejul sa lucreze din nou cu Sam Mendes, cel cu care a colaborat si pentru "Skyfall", din 2012, filmul cu cele mai mari incasari din serie, Craig a fost intrebat daca ar mai face inca un film Bond. "Acum? Mai degraba as sparge geamul asta si mi-as taia venele. Nu, nu pentru moment. Deloc!", a fost raspunsul sau prompt.

Brand, James Brand - Pana unde merge publicitatea in franciza James Bond

"Nu stiu care va fi urmatorul pas. Chiar n-am idee. Pentru moment, am terminat. Nu sunt in discutii cu nimeni legat de nimic", a mai declarat actorul. Primul sau film Bond a fost in 2006, Craig fiind cel despre care se spune ca a "revigorat" franciza.

Kanye West, agent 007?

Presa a scris ca un posibil inlocuitor pentru Craig in postura agentului 007 s-ar putea alege dintre Idris Elba, Tom Hiddleston si Damian Lewis. Ar putea fi chiar si Kanye West, a spus actorul, cand numele rapperului a fost pus pe tapet. Potrivit lui Craig, e un nume la fel de bun ca oricare altul. In plus, deja se speculeaza ca viitorul agent 007 ar putea fi unul cu origini africane.

Cel mai bine platit James Bond

Joi, presa britanica a scris, citand surse, ca pentru cel mai recent film din franciza, "Spectre", Daniel Craig va incasa 39 de milioane de lire sterline. Dupa acest film, Daniel Craig va deveni cel mai bine platit James Bond din istorie, dupa cum a declarat o sursa pentru The Sun, tabloid citat de ContactMusic.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Daniel Craig renunta Bond, #Daniel Craig Bond bani, #salariu Daniel Craig Bond, #urmatorul James Bond, #Kanye West James Bond , #actori