Femeile din viata lui Bradley Cooper (Galerie foto)

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 07:42
5329 citiri
Femeile din viata lui Bradley Cooper (Galerie foto)

Starul din The Hangover Part II, Bradley Cooper, a devenit faimos dupa ce a jucat in prima parte a francizei, The Hangover, in 2009. Acest tip de faima duce la aparitiile pe covorul rosu, in tipetele fanilor, blitzurile agresive ale aparatelor paparazilor si, nu in cele din urma, la iubite faimoase.

Originar din Philadelphia, Bradley a implinit chiar joi, 5 ianuarie, 37 de ani. La aceasta varsta se mandreste ca i-au trecut prin viata si dormitor unele dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, conform msn.

Cand incepea sa guste cate putin din faima, gratie Wedding Crashers, s-a casatorit cu starul din Spin City, Jennifer Esposito. Dupa doar patru luni de mariaj si un an de relatie, anterior, cei doi si-au spus "adio".

Imediat dupa divort a fost vazut, in 2007, cu Cameron Diaz, insa starul a negat ca intre ei ar fi altceva decat prietenie.

Bradley a intalnit-o pe actrita Renee Zellweger pe platourile de filmare la Case 39, insa nu a inceput o relatie cu aceasta decat in 2009, dupa ce a mariajul sau s-a terminat, iar ea isi revenise dupa esecul casatoriei cu Kenny Chesney. Au fost impreuna doi ani, insa nu au mers mai departe, oficializand relatia.

Asa cum adesea se intampla pe platourile de filmare, Bradley Cooper si Jessica Biel au facut o pasiune unul pentru celalalt, mai ales ca s-au intalnit in doua filme, A-Team si Valentine's Day. In cele din urma, Biel s-a intors la Timberlake, care a si cerut-o de curand de nevasta.

La Hollywood se pare ca esti egal cu zero daca nu te intalnesti cu Jennifer Aniston. Asa ca Bradley Cooper s-a conformat trendului, mai intai in 2009, dupa care, din nou, in aprilie 2011, dupa despartirea de Zellweger. N-au continuat insa relatia, ambii reorientandu-se.

Exista zvonuri conform carora Bradley Cooper s-ar fi intalnit si cu Olivia Wilde, in 2011, insa numele acesteia a fost legat de aproape toti barbatii celebri si aratosi.

Pe platourile de fimare la He's Just Not That Into You, Bradley Cooper s-a intalnit cu Scarlett Johansson, cu care a si avut o scurta relatie in luna septembrie a anului trecut, in cursul unui an extrem de plin pentru actor.

Se pare ca Jennifer Lopez a reusit sa treaca peste divortul de Marc Anthony cu cateva intalniri reusite cu Bradley. Cei doi au fost vazuti luand o cina tarzie in septembrie, anul trecut, la New York, iar actorul a fost surprins, intr-o dimineata, conducand-o pe J Lo dupa ce iesisera din resedinta sa. Dupa ce a vizitat-o insa in Miami, Jennifer s-a indreptat catre mai tanarul Casper Smart, cu care se intalneste si in prezent.

La sfarsit de 2011, Cooper s-a decis sa ramana cu Zoe Saldana, care joaca alaturi de el in The Words. Aceasta tocmai a terminat o relatie de 11 ani cu Keith Britton in noiembrie, la putin timp dupa ce a fost vazuta brat la brat cu Cooper intr-un club de noapte din New York. Cei doi si-au facut sarbatorile impreuna si spera la un viitor in doi.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Bradley Cooper iubite, #Jennifer Aniston Bradley Cooper, #Bradley Cooper Jennifer Lopez , #actori