Greseli vestimentare, de tinuta sau pur ghinion pe covorul rosu (Galerie foto)

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 14:31
4414 citiri
Greseli vestimentare, de tinuta sau pur ghinion pe covorul rosu (Galerie foto)

Paparazzi le vaneaza, iar insistenta lor da roade. Oricat s-ar pregati inainte, vedetele mai scapa cate ceva din vedere chiar si atunci cand se gatesc pentru o defilare pe covorul rosu.

Scaparile lor sunt savuroase pentru rautaciosi sau pentru cei care vor sa li se demonstreze, iar si iar, ca fac parte din aceeasi specie cu starurile de la Hollywood.

Iata cateva accidente de tinuta ale celebritatilor, surprinse de camerele de vederi ale celor pe faza, conform The Telegraph. Cel mai recent instantaneu a fost surprins la Cannes, unde festivalul de film e in plina desfasurare.

Admirabila initiativa lui Alec Baldwin de a-si ridica sotia insarcinata in brate, insa din pacate actorul nu a calculat bine unghiul, oferind camerelor o priveliste mai generoasa decat si-ar fi dorit.

Tot la Cannes a fost realizata si aceasta fotografie, in care in plin plan se afla picioarele lui Julianne Moore, actrita care pare sa nu-si fi ales cea mai potrivita pereche de sandale.

Chiar si cu o armata de stilisti si consilieri de imagine in spate, actrita Gwyneth Paltrow tot a pasit pe covorul rosu, la un eveniment recent din Los Angeles, cu etichetele inca lipite pe talpa incaltamintei.

Emma Watson a fost clar depasita de situatie in timpul unei premiere de film, la Londra, cand o pala de vant i-a expus lenjeria intima conservatoare.

Lindsay Lohan, aflata in prezent intr-o clinica de dezintoxicare, si-a facut aparitia la un eveniment fara sa se fi uitat cu atentie in oglinda inainte. Este demna de mentionat la exemplele de genul "Asa nu", bronzul ei artificial acoperind doar portiuni de epiderma, alegerea acestora nefiind deloc gandita, asa cum ar putea parea.

Si frumoasa Keira Knightley a fost prinsa pe picior gresit. Indiferent daca din cauza deodorantului folosit din abundenta sau a emotiilor, stralucirea tinutei Valentino a fost umbrita de petele inestetice de la subtioara.

Accidentele pot aparea oricand, oriunde si cu orice fel de tinuta. A simtit-o pe propria piele, recent, actrita Sienna Miller, care purta o rochie Marchesa dintr-un material foarte fragil.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#greseli vestimentare Cannes 2013, #greseli vestimentatie vedete, #accidente covor rosu vedete, #greseli vestimentare vedete poze , #actori