Humphrey Bogart se temea ca este gay

Luni, 27 Septembrie 2010, ora 22:24
3385 citiri
Humphrey Bogart se temea ca este gay

Humphrey Bogart, despre care multi critici spun ca a fost cel mai mare actor american al secolului XX, a fost la un pas de sinucidere, el temandu-se ca ar putea fi gay.

Chiar daca prin patul sau au trecut circa 1.000 de femei, printre care Bette Davis, Jean Harlow, Marlene Dietrich si Ingrid Bergman, actorul tot se temea ca ar putea avea o alta orientare sexuala, dupa cum se mentioneaza in cea mai recenta biografie a sa, conform Daily Mail.

Perioada cea mai critica a fost in timpul celui de-al doilea mariaj, cu actrita Mary Philips, cand incertitudinea l-a adus aproape de impotenta, facandu-l sa-si puna intrebari legate de propria sa sexualitate si chiar sa doreasca sa se sinucida.

Potrivit autorului, Darwin Porter, un jurnalist care a lucrat la Hollywood in anii '60, sotia actorului mai celebru mai ales dupa Casablanca a insistat sa-si pastreze relatiile de dinainte de casatorie, chiar noaptea de dinainte de nunta petrecandu-si-o cu un prieten de-al viitorului ei sot.

In carte se specifica faptul ca Bogart i-ar fi spus unui prieten: "Daca Mary nu ar fi facut ca lucurile sa fie si mai rele...". El i-a marturisit acestuia ca atunci cand nu se putea achita de sarcinile sale de sot, in dormitor, era ridiculizat de sotie. "Nu trebuia sa ma casatoresc cu ea", ar fi spus la un moment dat actorul.

Unui alt prieten, Bogart i-ar fi marturisit ca vrea sa se sinucida, dar ca nu se vedea cu o lama la gat. Biografia actorului, care se bazeaza pe memorii si interviuri ale contemporanilor actorilor, niciodata publicate, va iesi pe piata luna viitoare.

Bogart a avut parte de trei mariaje nefericite, prima sotie fiind implicata in mai multe relatii cu alte femei, iar cea de-a treia fiind destul de violenta, la un moment data atacandu-l cu un cutin de macelar.

Abia relatia cu ultima sotie, Lauren Bacall, a fost una fericita, chiar daca Bogart a avut o aventura extraconjugala, cu cea care-i aranja parul. In cele din urma a murit de cancer, la 57 de ani, in 1957.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Humphrey Bogart biografie, #Humphrey Bogart Casablanca, #Humphrey Bogart gay, #Humphrey Bogart amante , #actori