Imagini cu masina in care si-a pierdut viata Paul Walker. Hollywood-ul este in soc (Video)

Duminica, 01 Decembrie 2013, ora 12:56
17068 citiri
Imagini cu masina in care si-a pierdut viata Paul Walker. Hollywood-ul este in soc (Video)

Paul Walker, in varsta de doar 40 de ani, cunoscut mai ales din aparitiile in franciza Fast & Furious, a murit sambata seara, intr-un accident de masina, impreuna cu soferul autovehiculului, care ii era prieten.

Cei doi se intorceau de la un eveniment caritabil, cand soferul a pierdut controlul automobilului Porsche, care a intrat intr-un copac si a explodat.

Starul din "Fast & Furious" a murit intr-un accident auto

Moartea tragica a actorului a indurerat Hollywood-ul, multi actori deplangandu-i moartea. Actrita Goldie Hawn, in varsta de 68 de ani, a postat condoleantele catre familia indoliata pe Twitter, numindu-l pe Paul "o fiinta foarte speciala", conform Mirror.

Si fostul boxer la categorie grea Lennox Lewis a postat online un mesaj, acesta mentionand ca pana in ultimul moment a sperat ca informatia este falsa.

Condoleante catre familie a transmis si regizorul Roland Emmerich, dar si fostul luptator de wrestling, devenit actor, Dwayne "The Rock" Johnson, care a postat un mesaj scurt, dar emotionant: "Toata puterea mea, iubirea si credinta merg catre familia Walker in aceste momente grele. Ne gasim puterea in lumina sa. Te iubesc, frate".

Si fosta sotie a lui Charlie Sheen, actrita Denise Richards, a deplans moartea actorului, tatal unei fetite de 15 ani, numindu-l pe Paul "un suflet frumos".

Pentru Jordan Knight, component al trupei New Kids on the Block, moartea lui Walker e inca o dovada in plus a faptului ca viata e atat de fragila.

Colegul sau de platou, Vin Diesel, a postat pe Instagram o fotografie care il infatiseaza impreuna cu Paul, scriind langa aceasta: "Frate, imi vei lipsi foarte mult. Sunt fara cuvinte. Raiul a mai castigat un inger. Sa te odihnesti in pace".

Mesaje emotionante au transmis si modelul Amber Rose, Will Smith, Jack Osbourne, Alyssa Milano sau Ashley Tisdale si Austin Nichols, dar si Universal Studios, compania care detine franciza Fast & Furious.

La scurt timp dupa moartea sa, in mediul online au ajuns o serie de inregistrari de la locul accidentului, in care se poate vedea o masina carbonizata, din care e imposibil sa crezi ca cineva ar fi putut sa scape.

Ultimul mesaj catre fani al lui Walker a fost chiar sambata, cand actorul a postat pe Twitter o fotografie, intrebandu-i pe cinefili daca sunt cu adevarat pregatiti pentru a saptea parte a francizei, cea programata pentru 2014.

Moartea actorului a fost anuntata de Politia din Los Angeles pe Twitter, relateaza Hollywood Reporter.

Paul Walker va ramane in memoria fanilor sai nu doar pentru rolurile sale emblematice, dar si pentru activitatea sa filantropica. In 2010, el a zburat in Chile, grav afectata de cutremurul de 8,8 grade pe scara Richter, pentru a da o mana de ajutor celor care suferisera de pe urma cataclismului. La fel a procedat si dupa seismul din Haiti.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Paul Walker murit, #actor Paul Walker accident masina, #reactii moarte Paul Walker, #imagini accident Paul Walker , #actori