Jack Nicholson, agresat de o fosta iubita: L-am batut cu salbaticie

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 19:36
4122 citiri
Jack Nicholson, agresat de o fosta iubita: L-am batut cu salbaticie
Foto: Best Movies by Farr

Actrita Anjelica Houston recunoaste candid, in autobiografia recent lansata, ca l-a batut "cu salbaticie" pe Jack Nicholson, cel cu care a format un cuplu in perioada 1973 - 1990.

Actrita, pe care multi si-o amintesc din "Familia Addams", recunoaste in volumul "Watch Me" ca nu o data a reactionat violent la stirile din presa referitoare la infidelitatile lui Nicholson, informeaza ContactMusic.

Amintindu-si un astfel de incident, aceasta scrie in cartea autobiografica: "L-am batut cu salbaticie in cap si pe umeri". Mai mult, actrita sustine ca nu s-a oprit nici cand acesta se indoia de durere sau incerca sa se apere de ploaia de pumni in fata.

Afirmatiile actritei nu au ramas fara ecou, aceasta fiind aspru criticata de organizatiile anti-violenta. Acestea au condamnat-o fara drept de apel, sustinand ca violenta impotriva partenerului este de neacceptat.

Anjelica Houston, cand se dichisea singura pentru Oscaruri (Galerie foto)

Mai mult, una dintre organizatii, care apara barbatii victime ale abuzurilor domestice, vorbeste deja despre un trend in randul vedetelor, amintind ca numai anul acesta modelul britanic si actrita Kelly Brook si-a pocnit iubitul. Cat despre seria de lovituri a lui Solange Knowles, sora lui Beyonce, asupra lui Jay Z, aceasta a devenit publica gratie unei inregistrari ce a facut inconjurul lumii.

Jay Z, batut in lift de sora lui Beyonce (Video)

"Se continua astfel un trend ingrijorator, in care violenta asupra unui barbat este vazuta ca acceptabila din punct de vedere social. Nu este niciodata si nici nu ar trebui sa fie perceputa ca fiind in regula, in acelasi mod in care nu este acceptabil cand o femeie suporta asta", a declarat un reprezentant al unei astfel de organizatii.

In plus, este luata in discutie exprimarea actritei din carte (ex: "cu salbaticie"), care denota, potrivit purtatorilor de cuvant ai unor astfel de organizatii, faptul ca aceasta nu se rusineaza de faptele sale.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Anjelica Houston batut Jack Nicholson, #Jack Nicholson batut fosta iubita, #femei celebre batut barbati, #Jack Nicholson infidel batut , #actori