Jackie Chan, in costum popular: Cand zici Romania, te gandesti automat la ...

Duminica, 14 Septembrie 2014, ora 16:02
6073 citiri
Jackie Chan, in costum popular: Cand zici Romania, te gandesti automat la ...
Foto: Realitatea Tv

Actorul Jackie Chan, aflat intr-o scurta vizita la Bucuresti, a marturisit ca ii place sa fie ocupat si a apreciat primirea calduroasa pe care i-au facut-o romanii.

"Eu sunt din Hong Kong. Cand zici Romania, te gandesti automat la echipa de gimnastica si apoi la fotbal si tenis. Sunt pentru prima data aici si am avut parte de o primire foarte calduroasa. Da, m-as intoarce aici", a declarat actorul, imbracat in costum popular, intr-un interviu acordat Realitatea Tv.

Actorul Jackie Chan, in Romania: Am fost surprins de asta

El a adaugat faptul ca nu stie prea multe despre industria de film autohtona, pentru ca in tara lui natala nu sunt proiectate productii romanesti.

In consecinta, Jackie Chan considera ca este nevoie de un festival de film chinezesc in Romania si de unul romanesc in tara asiatica.

"Sunt in industria filmului de 53 de ani. Am fost actor in copilarie, apoi cascador, apoi coordonator, regizor, actor, am facut atat de multe lucruri. Mi-am dat seama ca nimeni nu ma cunoaste mai bine ca eu insumi. Stiu cat de departe pot merge, cat de sus pot sa sar, stiu ce mi se potriveste. De aceea imi scriu singur scenariul, aranjez singur lucrurile, asa ma simt mai bine", a adaugat Jackie Chan.

El este mandru cand le spune oamenilor ca este ocupat si ca are sansa de a calatori foarte mult.

"Uneori sunt liber cinci zile sau trei zile si apoi sun la UNICEF, pentru ca sunt Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF, si ii intreb ce sa fac, unde sa merg. Imi spun sa merg in Cambodgia, in Vietnam si ma duc. Imi place sa fiu ocupat.

Pentru ca viata este atat de scurta. Uneori, pur si simplu, nu vreau sa pierd timpul lenevind in pat. Vreau sa fiu tot timpul implicat in ceva. Viata este foarte scurta. Acum am 60 de ani, iar 53 dintre i-am dedicat filmului. Fac filme de 53 de ani si vreau sa fac inca 10, 20 de ani. Vreau sa fac cat mai multe lucruri inainte sa mor", a mai spus actorul.

Jackie Chan a fost invitat in Romania pentru a deschide Zilele Filmului Chinezesc si pentru a-si lansa noua sa pelicula, "Zodiacul Chinezesc". Actorul a primit titlul onorific de ambasador al relatiilor culturale dintre China si Romania. Din pacate, el a stat doar 6 ore in tara noastra.

C.P.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Jackie Chan Romania, #Jackie Chan vizita Romania, #film nou Jackie Chan , #actori