Jennifer Lawrence, probleme cu alcoolul? Ce declara actrita

Joi, 08 Mai 2014, ora 22:13
2465 citiri
Jennifer Lawrence, probleme cu alcoolul? Ce declara actrita

Jennifer Lawrence este constienta de faptul ca publicul se va satura de ea, chiar si de picantele sale "iesiri" de pe covorul rosu, despre care recunoaste ca uneori sunt motivate de prea mult alcool.

Intr-un interviu recent, actrita in varsta de 23 de ani a declarat ca este constienta de faptul ca fanii se vor satura de ea: "Nimeni nu poate fi iubit la infinit. Oamenii se vor satura de mine".

Iar primul pe lista defectelor sale pe care fanii le-ar putea taxa tine de comportamentul in public. "Sunt prea enervanta pentru ca ajung pe covorul rosu si sunt hiperactiva, cel mai probabil pentru ca am baut", a declarat recent actrita, conform Contact Music.

Anul acesta, la ceremonia Oscarurilor, Jennifer a cazut pe covorul rosu. Cu un an inainte, a avut parte de un moment la fel de penibil, tocmai cand i se inmana statueta.

Actrita a declarat ca s-a saturat ca momentele sale de slabiciune sa fie transformate in clipuri virale. "Imi spun intotdeuna: 'Trebuie sa te calmezi!'", a declarat vedeta pentru revista Marie Claire.

Oscar la indigo pentru Jennifer Lawrence - A cazut din nou (Video)

Recent, a iesit la iveala faptul ca actrita a vomat in fata lui Miley Cyrus, dupa ce a consumat alcool la petrecerea Madonnei de dupa Oscaruri, iar multi spun ca nici la ceremonia decernarii Globurilor de Aur nu era tocmai in apele ei.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Jenifer Lawrence alcool, #Jenifer Lawrence bautura, #Jenifer Lawrence bauta, #Jenifer Lawrence stare ebrietate , #actori