Jim Carrey, catre guvernatorul Californiei: Fascistule!

Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 15:03
5777 citiri
Jim Carrey, catre guvernatorul Californiei: Fascistule!
Foto: Instagram/Jim Carrey

Actorul Jim Carrey a izbucnit pe Twitter, marti noapte, numindu-l pe guvernatorul Californiei, Jerry Brown, "fascist", dupa ce acesta a semnat o lege prin care vaccinarea contra rujeolei si tusei convulsive devine obligatorie in randul elevilor.

Vaccinare obligatorie pentru tusea magareasca si pojar

Nu este prima oara cand actorul se declara impotriva vaccinurilor. Acesta deja si-a facut un renume de activist in acest sens, facand cunoscut cazul unui baiat de doi ani, diagnosticat cu autism dupa o serie de vaccinuri. Baiatul e fiul lui Jenny McCarthy, cu care actorul s-a intalnit intr-o vreme, relateaza Gossip Cop.

"Guvernatorul Californiei a spus 'da' otravirii cu mercur si aluminiu", se afirma intr-un prim mesaj pe Twitter, dintr-o intreaga serie ce face referire la aceste vaccinuri.

"Se spune ca mercurul din peste este periculos, insa sa fortezi toti copiii nostri sa fie injectati (...) nu e un risc. Are vreun sens?", continua Carrey.

Ulterior, actorul a revenit pe reteaua sociala, clarificand pozitia sa. "Nu sunt anti-vaccin", declara el, completand "Sunt insa impotriva mercului" si acuzand autoritatile ca sunt "corupte".

Mai mult, vedeta ii sfatuieste pe toti cei interesati sa intre pe site-ul http://traceamounts.com, pentru a vedea "adevarurile ascunse" legate de vaccinare, mercur si cum, eventual, se poate ajunge la diagnosticul de autism.

In California, copiii vor trebui vaccinati impotriva rujeolei si tusei convulsive, altfel nemaifind primiti la scoala. Legi la fel de stricte in privinta vaccinurilor exista si in state precum Mississippi si West Virginia (statul Virginia de Vest).

Masura vine dupa ce un val de cazuri de pojar s-a inregistrat in 2014, intr-un parc Disneyland, peste 100 de persoane fiind infectate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Jim Carrey vaccinare copii, #Jim Carrey vaccinare, #Jim Carrey vaccin elevi, #Jim Carrey activist vaccinuri , #actori