Johnny Depp a finalizat divortul si i-a dat in judecata pe fostii lui manageri, care l-ar fi fraudat

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 22:39
7444 citiri
Johnny Depp a finalizat divortul si i-a dat in judecata pe fostii lui manageri, care l-ar fi fraudat
Foto: Facebook Johnny Depp

Johnny Depp a finalizat, vineri, divortul de Amber Heard si i-a dat in judecata pe fostii sai manageri, pe care ii acuza de frauda si de la care cere daune de peste 25 de milioane de dolari.

Divortul actorilor Johnny Depp si Amber Heard a fost finalizat, vineri, dupa mai multe luni in care artista si-a acuzat fostul sot de violenta domestica, iar starul hollywoodian a acuzat-o de santaj financiar, informeaza Reuters.

Johnny Depp a acceptat sa ii plateasca actritei Amber Heard o suma anuntata anterior, de 7 milioane de dolari, despre care vedeta a spus ca o va dona unor organizatii de caritate.

Amber Heard, in varsta de 30 de ani, a depus actele de divort in luna mai 2016 si a obtinut un ordin de restrictie impotriva actorului. Johnny Depp, in varsta de 53 de ani, a negat tot timpul acuzatiile formulate de Amber Heard, care a declarat ca a fost agresiv atat fizic, cat si verbal in timpul intregii lor relatii.

Un avocat al lui Johnny Depp a declarat ca Amber Heard a incercat sa isi asigure o sustinere financiara prematura, invocand presupusul comportament abuziv al actorului.

"Suntem incantati sa incheiem acest capitol neplacut din viata domului Depp si a familiei lui", a spus Laura Wasser, unul dintre aparatorii actorului.

Ca parte a acordului pentru divort, Amber Heard a renuntat la cererea ei de a mentine ordinul de restrictie impotriva lui Johnny Depp. De asemenea, actrita a renuntat la procesul de defaimare intentat impotriva artistului de stand-up comedy Doug Stanhope, prietenul lui Johnny Depp, cu privire la un articol pe care acesta l-a scris si in care i-a adus acuzatii de santajare si manipulare a fostului ei partener de viata.

Johnny Depp va pastra numeroase bunuri imobiliare, inclusiv proprietati din Los Angeles, Paris, precum si insula sa privata din Bahamas. Actorul va pastra, de asemenea, peste 40 de vehicule si ambarcatiuni, inclusiv masini de epoca si colectia sa de motociclete.

Amber Heard va detine custodia cainilor ei Pistol si Boo si sustine ca va imparti suma de 7 milioane de dolari primita in mod egal intre American Civil Liberties Union si Spitalul pentru copii din Los Angeles.

Johnny Depp a platit deja 200.000 de dolari din acord, urmand ca diferenta sa o plateasca in cursul acestui an din incasarile in urma filmarilor pentru "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" si din vanzarea unor proprietati.

Johnny Depp s-a casatorit cu Amber Heard, la insistentele acesteia, spun apropiatii, pe 3 februarie 2015, dupa aproape trei ani de relatie. Mariajul lor a durat mai putin de 18 luni. Actorul are doi copii - Lily-Rose, nascuta in 1999, si Jack, nascut in 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despartit in 2012, dupa o relatie de 14 ani.

Johnny Depp i-a dat in judecata pe fostii manageri

Tot vineri, Johnny Depp a dat in judecata fosti manageri de la compania The Management Group (TMG), pe care ii acuza, intre altele, de frauda, incalcarea contractului si neglijenta profesionala, cerand plata unor daune de peste 25 de milioane de dolari, potrivit unor documente obtinute de Deadline.com, informeaza revista People.

Documentele arata ca firma de management ar incerca sa intre in posesia uneia dintre proprietatile lui Johnny Depp prin intermediul unui imprumut care provine de la manageri.

"Ca urmare a mai multor ani de management defectuos si, uneori, a unor operatiuni de fraudare, domnul Depp a pierdut zeci de milioane de dolari si a fost fortat sa vanda numeroase bunuri pentru a plati pentru uneltirile si abaterile TMG. In esenta, TMG a tratat veniturile domnului Depp drept propriile venituri, disponibile atat pentru companie, cat si pentru terti, dupa bunul plac", arata plangerea.

Documentul mai arata ca Johnny Depp a aflat despre abaterile firmei de management abia dupa ce si-a incheiat colaborarea cu TMG si a angajat un nou manager.

Johnny Depp a cerut un ordin de restrictie temporara si o hotarare judecatoreasca de interdictie permanenta, masuri care ar impiedica firma sa intre in posesia proprietatii lui Johnny Depp.

"Timp de 30 de ani, Joel si Rob Mandel, si compania lor, The Management Group, au fost manageri de incredere pentru cele mai de succes companii si persoane din industria de divertisment. In 17 ani din acea perioada, ei au facut tot posibilul pentru a il proteja pe Depp de cheltuielile sale iresponsabile si de comportamentul lui risipitor", a transmis Michael Kump, avocat al TMG, pentru The Hollywood Reporter.

"In decembrie 2012, Depp s-a confruntat cu ruina financiara, cu o datorie de 5 milioane de dolari la o banca, ce trebuia platita imediat. Joel si Rob Mandel i-au imprumutat atunci suma, pe care Depp a promis sa o inapoieze pana in ianuarie 2014. Depp si-a schimbat managerii ulterior, fara sa aduca acuzatii. In octombrie 2016, cand Depp inca era dator cu 4,2 milioane de dolari, Joel si Rob Mandel au initiat proceduri de prescriere a unor proprietati ale actorului. Procesul lui Depp, initiat in ajunul vanzarii acelor proprietati, este o incercare evidenta de a impiedica procesul prin raspandirea unor minciuni la adresa familiei Mandel. Tacticile sale si procesul pe care l-a intentat vor esua, iar el va fi obligat sa restituie suma, dupa cum a promis", a mai transmis el.

Johnny Depp, nascut pe 9 iunie 1963, este un actor, producator si muzician american, care a devenit cunoscut la inceputul anilor 1980 gratie serialului de televiziune "21 Jump Street".

El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele in care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat incasari de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizari la Oscar, trei nominalizari la premiile BAFTA si a castigat un Glob de Aur.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Johnny Depp divort, #Johnny Depp judecata manageri frauda , #actori