Johnny Depp risca 10 ani de inchisoare

Marti, 26 Mai 2015, ora 10:49
6452 citiri
Johnny Depp risca 10 ani de inchisoare
Foto: Captura Youtube/TheEllenShow

Actorul american Johnny Depp risca sa primeasca o condamnare de 10 ani de inchisoare pentru introducerea ilegala in Australia, fara respectarea regimului de carantina al acestei tari, a celor doi caini de companie ai sai, Pistol si Boo.

O comisie din Senatul australian a anuntat luni ca, daca acest caz va ajunge la tribunal si daca starul hollywoodian va fi gasit vinovat, actorul risca sa primeasca o condamnare de 10 ani de inchisoare sau o amenda de 265.000 de dolari, informeaza People.

Actorul american, in varsta de 51 de ani, a generat cateva controverse la inceputul lunii mai, atunci cand i-a luat cu el in Australia, la bordul unui avion privat, pe cei doi caini de companie ai sai, Pistol si Boo, doi masculi din rasa Yorkshire Terrier, incalcand astfel normele stricte de carantina din aceasta tara.

Cainii lui Johnny Depp, amenintati cu eutanasierea

Potrivit publicatiei Sydney Morning Herald, o ancheta oficiala a ajuns la concluzia ca Johnny Depp, ceilalti pasageri de la bordul avionului si membrii echipajului au omis sa semnaleze in fata autoritatilor vamale prezenta celor doua animale de companie. Cei doi caini au fost insa fotografiati la scurt timp dupa aceea in Australia, in timp ce se aflau intr-un salon de infrumusetare pentru catei, iar acele fotografii au aparut pe retelele de socializare.

Ministrul Agriculturii din Australia, Barnaby Joyce, care duce de doi ani o campanie acerba de promovare a principiului potrivit caruia normele si regulamentele sanitare se aplica tuturor cetatenilor, indiferent daca acestia sunt vedete de la Hollywood, l-a avertizat pe starul hollywoodian intr-un mod foarte brutal, spunandu-i ca Pistol si Boo vor fi confiscati si vor fi eutanasiati daca nu vor parasi teritoriul australian in cel mult 48 de ore.

Din fericire, aceasta situatie a fost evitata, iar cainii actorului Johnny Depp s-au intors in Statele Unite la bordul unui avion privat.

Actorul american, care se afla in prezent in Australia cu ocazia filmarilor de la cel de-al cincilea lungmetraj din franciza "Piratii din Caraibe", va trebui, inainte sa paraseasca Australia, sa acorde anumite explicatii agentilor de la serviciul vamal australian.

Starul hollywoodian va primi cel mai probabil o amenda uriasa pentru faptul ca a incalcat legile australiene, potrivit carora orice animal care intra pe teritoriul australian trebuie sa ramana in carantina pentru cel putin 10 zile. "Nu putem face o exceptie pentru Johnny Depp. Exista motive intemeiate pentru care avem aceste reguli stricte", a adaugat ministrul Barnaby Joyce.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Johnny Depp risca inchisoare, #Johnny Depp inchisoare, #Johnny Depp caini Australia, #Johnny Depp caini , #actori