Johnny Depp se casatoreste - Detalii despre nunta cu iubita bisexuala

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 17:32
6669 citiri
Johnny Depp se casatoreste - Detalii despre nunta cu iubita bisexuala
Foto: ContactMusic

Actorul Johnny Depp, care a trait timp de 15 ani cu Vanessa Paradis, urmeaza sa se casatoreasca in weekendul 7 - 8 februarie cu logodnica sa, actrita bisexuala Amber Heard.

In varsta de 51 de ani, Depp s-a logodit in decembrie 2013. Cat despre apropiata nunta, a doua in cazul sau, aceasta va avea loc pe insula privata a actorului, in Bahamas. Doar 50 de persoane au fost invitate, arata Page Six si New York Post.

Mireasa va purta o rochie Stella McCartney, anunta publicatiile.

Declaratie halucinanta a lui Johnny Depp: Am fost atacat de o chupacabra

La ceremonie vor participa si cei doi copii ai actorului cu Vanessa Paradis, Lily-Rose, in varsta de 15 ani, si Jack, de 12 ani.

Actorul si-a cumparat insula de 45 de acri in 2004, dupa ce a filmat pentru "Piratii din Caraibe". A platit, pentru a avea propriul paradis, 3,6 milioane de dolari. Intr-un interviu din 2009, actorul declara, referindu-se la insula, ca nu a vazut niciodata un loc mai pur si mai frumos.

Se pare ca acest weekend este singurul in care cei doi au timp pentru ceremonie, Heard urmand sa filmeze pentru o productie la Londra, iar Depp pregatindu-se de urmatorul film al francizei "Piratii din Caraibe". Filmarile pentru aceasta pelicula vor avea loc tocmai in Australia.

Depp si Heard (28 de ani) s-au cunoscut in 2011, pe platoul de filmare de la "The Rum Diary". Actorul s-a despartit de Paradis, pentru a fi cu Heard.

Petrecerea de logodna a fost in martie, anul trecut, fiind in stil medieval. Printre invitati s-au numarat Steven Tyler (Aerosmith), Mandy Moore, Jerry Bruckheimer, Marilyn Manson si mama lui Depp, Betty Sue Palmer.

Johnny Depp, in varsta de 51 de ani, a fost casatorit cu Lori Anne Allison, timp de doi ani, in anii '80, avand si mai multe logodne la activ, printre care Jennifer Grey, Winona Ryder. Timp de patru ani s-a iubit cu modelul Kate Moss.

Demersul REPER de a avea un reprezentant în Biroul Electoral Central ajunge la Curtea Constituțională
Demersul REPER de a avea un reprezentant în Biroul Electoral Central ajunge la Curtea Constituțională
Reprezentanţii REPER au transmis că excepţia de neconstituţionalitate ridicată de partid prin contestaţia depusă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) privitor la decizia...
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
#Johnny Depp casatoreste, #Johnny Depp nunta weekend, #Johnny Depp nunta insula, #Johnny Depp Amber Heard, #Amber Heard marita , #actori
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5