Kevin Spacey a marturisit ca e homosexual, dupa ce a fost acuzat de un coleg ca i-a facut avansuri

Luni, 30 Octombrie 2017, ora 09:47
9774 citiri
Kevin Spacey a marturisit ca e homosexual, dupa ce a fost acuzat de un coleg ca i-a facut avansuri
Foto: Hepta.ro

Kevin Spacey anuntat in mod public ca este homosexual, dupa ce a prezentat scuze oficiale duminica seara actorului american Anthony Rapp, care a dezvaluit in presa ca starul hollywoodian i-a facut avansuri sexuale in urma cu mai multi ani, in perioada in care el era adolescent, informeaza DPA.

Intr-un articol publicat pe site-ul BuzzFeed, Anthony Rapp a declarat ca actorul Kevin Spacey l-a invitat la o petrecere organizata in apartamentul sau in anul 1986 si ca la finalul acesteia l-a luat in brate, l-a pus pe un pat si s-a urcat peste el, facandu-i avansuri sexuale, informeaza DPA.

"Nici pana in ziua de azi nu am putut sa ma lamuresc in legatura cu multe aspecte legate de acest lucru. Este pur si simplu ceva extrem de confuz pentru mine", a mai spus Anthony Rapp pentru BuzzFeed.

Anthony Rapp, care s-a remarcat in filmul "A Beautiful Mind" si, recent, in serialul TV "Star Trek: Discovery", juca alaturi de Kevin Spacey intr-un spectacol pe Broadway in momentul producerii faptelor. Pe atunci, el avea varsta de 14 ani, iar Kevin Spacey avea 26 de ani.

"Am decis sa imi fac publica povestea, inspirat de numarul mare de femei si barbati curajosi care au vorbit public despre astfel de lucruri pentru a aduce lumina si, sper, pentru a contribui la o schimbare", a scris Anthony Rapp pe Twitter duminica seara.

"Tot ce am vrut sa spun despre experienta mea se afla in acel articol. In acest moment nu voi face alte comentarii pe aceasta tema", a adaugat actorul.

Kevin Spacey a reactionat in urma dezvaluirilor facute de Anthony Rapp, dand publicitatii duminica seara o declaratie in care afirma "cu sinceritate" ca nu isi aminteste acel incident si ca are "mult respect si admiratie fata de Anthony Rapp in calitatea sa de actor".

"Dar, daca m-am comportat intr-adevar asa cum a descris el, atunci ii datorez cele mai sincere scuze, pentru ceea ce pare sa fi fost un comportament profund nepotrivit, cauzat de consumul prea mare de alcool", a adaugat Kevin Spacey.

"Asa cum ma cunosc prietenii apropiati, in viata mea am avut relatii atat cu barbati, cat si cu femei. Am iubit si am avut relatii romantice cu barbati pe parcursul vietii mele, iar acum am ales sa traiesc ca un barbat gay", a mai spus starul hollywoodian.

In 2000, Kevin Spacey a negat intr-un interviu ca ar fi homosexual, in urma unui articol publicat de revista Esquire in anul 1997 in care se insinua ca starul de cinema ar fi gay.

Kevin Spacey a mai spus in declaratia sa de duminica seara ca articolul aparut pe site-ul BuzzFeed l-a obligat deja sa vorbeasca "si despre alte lucruri din viata" lui.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Kevin Spacey homosexual , #actori