Kirk Douglas implineste 100 de ani - Secretul longevitatii e casnicia de 63 de ani

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 20:55
12806 citiri
Kirk Douglas implineste 100 de ani - Secretul longevitatii e casnicia de 63 de ani
Foto: Arhiva Hepta.ro

Nu prea multe legende ale filmului precum Kirk Douglas reusesc sa atinga venerabila varsta de 100 de ani.

Eternul gladiator cu inconfundabila sa gropita in barbie va fi sarbatorit, vineri, in stil mare, cu o petrecere organizata de fiul sau Michael si nora sa, Catherine Zeta-Jones, la care sunt asteptati sa participe 200 de invitati prieteni si rude, relateaza EFE.

"Singura mea treaba este sa ma simt bine si sa fiu odihnit cand imi fac aparitia, pentru a fi fermecator. Iar acolo, desigur, sa tin un mic discurs "improvizat" pe care il voi repeta cu terapeutul meu logoped, pentru ca lumea sa ma inteleaga", a declarat recent venerabilul actor revistei Closer Weekly.

Iar alaturi de el va fi marele sau sprijin, Anne, in varsta de 97 de ani, sotia sa din 1954.

Cele mai longevive si celebre 10 mariaje de la Hollywood (Galerie foto)

"Am avut marele noroc sa-mi gasesc sufletul pereche acum 63 de ani si cred ca minunata noastra casnicie si discutiile noastre pretioase din fiecare seara m-au ajutat sa supravietuiesc tuturor" greutatilor, a spus Kirk Douglas, care profita de obicei de aceste ocazii speciale pentru a dona milioane de dolari unor institutii pe care le ajuta prin fundatia sa.

Kirk si Anne au dat de multe ori de inteles ca toata averea lor, aproximativ 80 de milioane de dolari, va ajunge la organizatii de binefacere dupa moartea lor.

La inceputul lunii octombrie, cu prilejul galei organizatiei Motion Picture & Television Fund, de la Woodland Hills (California), Kirk Douglas a primit deja un mic omagiu din partea colegilor de profesie precum George Clooney, Hugh Jackman si Kevin Spacey.

"Tatal meu este o legenda. Este o adevarata stea, dintr-o epoca in care vedetele de cinema erau vazute ca versiunea actuala a regalitatii, iar Kirk si-a castigat acest statut", a spus Michael Douglas, care a amintit ca tatal sau a primit un Oscar pentru intreaga cariera in 1996.

Mesaj si instantaneu emotionant de la Michael Douglas pentru tatal sau (Foto)

Kirk a fost de trei ori nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun actor, a castigat doua Globuri de Aur si a jucat in peste 90 de filme de-a lungul unei cariere de sapte decenii.

Sunt momente fericite pentru Kirk Douglas care a lasat in spate tragedii precum moartea fiului sau Eric in 2004 in urma unei supradoze sau intrarea la inchisoare a nepotului sau Cameron pentru posesie de heroina si trafic de amfetamine.

In memoriile sale aparute anul trecut, Kirk nu a ezitat sa publice detalii despre numeroasele sale aventuri cu celebritati ca Rita Hayworth, Joan Crawford sau Marlene Dietrich, amintind chiar ca l-a intrebat odata pe terapeutul sau, daca nu cumva va ramane impotent, dupa ce s-a culcat 29 de nopti la rand cu tot atatea femei.

Raspunsul medicului sau l-a linistit: "Chiar si Dumnezeu s-a odihnit in a saptea zi".

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#Kirk Douglas 100 ani, #Kirk Douglas sotie, #Kirk Douglas aniversare , #actori