Lista cu femeile pe care Tom Cruise si le-ar fi dorit de sotii

Joi, 05 Iulie 2012, ora 17:00
6942 citiri
Lista cu femeile pe care Tom Cruise si le-ar fi dorit de sotii

Dupa ce Tom Cruise a depus actele de divort de Nicole Kidman, in 2001, cand actrita era gravida (ea piarzand sarcina ulterior), actorul era in cautarea unei noi sotii, iar cautarea trebuia finalizata cat mai curand.

Initial, privirea i s-a oprit asupra fostei colege de platou din Vanilla Sky, Penelope Cruz, care i-a fost alaturi actorului pe covorul rosu cu mai multe ocazii. Actrita a dat insa bir cu fugitii de indata ce a fost la Centrul de Scientologie al Celebritatilor si incurajata sa urmeze niste cursuri, relateaza Business Insider.

Cruz a declarat public, la acel moment, ca respecta toate religiile, insa ca nu intentioneaza sa adopte niciuna pentru moment. Si acesta a fost sfarsitul relatiei cu starul din Top Gun.

Conform unei biografii a actorului scrisa de Andrew Morton, Cruise, cu ajutorul Bisericii Scientologice, a "audiat" mai multe tinere, actrite in devenire, pentru rolul de "doamna Cruise". Biserica Scientologica s-a implicat activ in cautarile lui Tom de a-si gasi sotie, incercand sa-i faca acestuia cunostinta cu mai multe persoane.

Jennifer Garner, Sofia Vergara, Scarlett Johansson si Jessica Alba

Dupa cum relateaza New York Post, care citeaza "Tom Cruise: An Unauthorized Biography", actorul a inaintat mai marilor scientologi o lista cu femeile cu care si-ar fi dorit sa se intalneasca si din care eventual si-ar fi ales sotia. Pe aceasta lista se regasesc nume precum Jennifer Garner, Sofia Vergara, Scarlett Johansson si Jessica Alba.

Toate au fugit mancand pamantul cand au inteles ca scientologia era o conditie, mai putin Scarlett, care s-a prezentat la un curs al bisericii, dupa care si ea a disparut rapid din peisaj.

Dupa ce a incercat, fara succes, si in interiorul Bisericii Scientologice, oprindu-se la actrite precum Erika Christensen, Erica Howard si Sofia Milos, practicante ale acestei religii, s-a reorientat din nou, de aceasta data cu mai mult noroc, asupra tinerei de 26 de ani (pe atunci) Katie Holmes, star in devenire. Propunerea a venit chiar din partea liderilor scientologi, care au gasit un interviu in care aceasta declara ca i-ar placea sa il ia de sot pe Tom Cruise.

Aceasta parea prototipul pefect al femeii ce avea sa nu se opuna invataturilor scientologice, care sa dea bine la bratul lui Tom si sa nu "faca valuri". Inainte de a-l cunoaste pe actor, Katie a cunoscut unul dintre liderii scientologi, la New York, care si-a dat binecuvantarea. Abia apoi Tom si-a cunoscut viitoarea nevasta.

La acea vreme, Katie tocmai terminase o relatie cu logodnicul Chris Klein. "M-am indragostit de el din momentul in care mi-a strans mana", a declarat Katie imediat dupa casatoria cu Tom.

Cinci ani mai tarziu, se pare ca Tom trebuie sa reia cautarile si sa reinceapa auditiile pentru doamna Cruise.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Tom Cruise scientologie sotii, #pretendente Tom Cruise, #auditie sotie Tom Cruise, #lista posibile sotii Tom Cruise, #Tom Cruise Katie Holmes inceputuri , #actori