Lumea artistica este socata de moartea actritei Debbie Reynolds, la doar o zi dupa fiica sa

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 13:02
10365 citiri
Lumea artistica este socata de moartea actritei Debbie Reynolds, la doar o zi dupa fiica sa
Foto: Twitter/Debbie Reynolds

Marea actrita Debbie Reynolds, in varsta de 84 de ani, a murit de "inima grea", la doar o zi dupa ce si-a pierdut fiica, actrita Carrie Fisher. Cele doua decese au pecetluit un an negru pentru lumea artistica. Tot in 2016 au murit si David Bowie, Prince, Leonard Cohen sau George Michael, printre altii.

Debbie Reynolds venise la resedinta fiului sau, Todd Fisher, pentru a discuta despre inmormantarea lui Carrie, cand s-a prabusit, potrivit TMZ. Conform surselor, actrita, care era bulversata de decesul fiicei sale in varsta de 60 de ani, a suferit un atac cerebral si nu a mai putut fi salvata.

Actrita a scris miercuri un scurt mesaj pe Facebook, semnat "mama lui Carrie": "Multumesc tuturor celor care au stiut sa aprecieze darurile si talentele fiicei mele geniale si adorate. Va sunt recunoscatoare pentru gandurile si rugaciunile voastre care o vor ghida de acum spre urmatoarea sa etapa".

"Este alaturi de Carrie", a mentionat Todd Fisher, care in interval de 24 de ore si-a pierdut sora si mama. Joely Fisher, sora vitrega a lui Carrie, a scris si ea: "Unii dintre oamenii magici au parasit tribul... deocamdata ma simt de neconsolat".

Actorul si regizorul Carl Reiner s-a declarat la randul sau "socat" la aflarea vestii despre moartea lui Debbie Reynolds la doar o zi dupa decesul lui Carrie. "Le-am iubit si am lucrat alaturi de amandoua aceste actrite emblematice".

"Debbie Reynolds, o legenda si mama mea din film ("Mother" - 1996). Nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva la doar o zi dupa Carrie", a reactionat si actorul Albert Brooks.

Cantareata Paula Abdul a precizat intr-un mesaj ca rolul lui Debbie Reynolds din celebra pelicula "Singin' in the Rain" i-a schimbat viata pentru totdeauna.

"Anul acesta lumea s-a intors cu susul in jos si apa marilor stinge cele mai stralucitoare stele", a comentat si actrita de comedie Sarah Silverman.

"Tocmai a murit si Debbie Reynolds. Imi este prea greu sa inteleg. Frumoasa, talentata, devotata meseriei, o urmeaza pe Carrie la doar o zi distanta", a scris si actrita Bette Midler.

"Sunt socat si intristat la aflarea vestii despre Debbie Reynolds, la doar o zi dupa ce s-a stins fiica ei, Carrie. Toata dragostea si multa putere pentru familia lor", a fost mesajul lui Dwayne "The Rock" Johnson.

"Nu se poate... tocmai am aflat stirile despre Debbie Reynolds. Este sfasietor... nu exista cuvinte care sa redea tristetea ramasa", a scris si actorul de comedie Chris Hardwick.

"Nu-mi pot imagina prin ce trece in aceasta saptamana familia lui Carrie Fisher si Debbie Reynolds. Lor le trimit toata dragostea mea", a fost mesajul actritei si prezentatoarei de televiziune Ellen DeGeneres.

"Nimic nu este mai greu decat sa trebuiasca sa-ti ingropi copilul. Debbie a murit de inima grea, dar acum este alaturi de fiica ei", a scris actorul George Takei.

"Draga Debbie Reynolds, eu am inteles foarte bine. Sa o imbratisezi strans, pentru noi toti", a fost si mesajul actritei Alyssa Milano.

"Azi este in mod oficial o zi a tristetii. Ca mama, inima mea este alaturi de Debbie Reynolds si de Carrie Fisher. RIP DB si CF", a fost si mesajul actritei Zoe Saldana.

"Debbie Reynolds a fost una dintre ultimele fete regale de la Hollywood", a comentat actorul William Shatner.

Nascuta la 1 aprilie 1932, la El Paso, in Texas, Debbie Reynolds a fost maritata cu Eddie Fisher, cantaret si vedeta de televiziune. Carrie Fisher s-a nascut din casatoria lor. Dar mariajul parintilor sai a esuat dupa patru ani, cand Eddie Fisher a parasit-o pe Debbie Reynolds pentru Elizabeth Taylor, aminteste AFP. In 1964, Debbie Reynolds a primit o nominalizare la Oscar ca protagonista a filmului "The Unsinkable Molly Brown".

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Debbie Reynolds murit, #Debbie Reynolds reactii moarte, #Debbie Reynolds cauza moarte, #Debbie Reynolds varsta , #actori