Moartea lui Hoffman dezgroapa secretele odioase ale Hollywoodului

Marti, 04 Februarie 2014, ora 19:35
6471 citiri
Moartea lui Hoffman dezgroapa secretele odioase ale Hollywoodului
Foto: ContactMusic

Decesul lui Philip Seymour Hoffman, cel mai probabil in urma unei supradoze de heroina, a zguduit Hollywood-ul. Un actor din Neveste Disperate, Shawn Pyfrom, a decis sa iasa la rampa si sa-si declare public dependenta, pentru a trage un semnal de alarma legat de "moartea alba".

Ultimele luni de viata ale actorului Philip Seymour Hoffman - a fost gasit cu un ac infipt in brat

Shawn Pyfrom, in varsta de 27 de ani, a simtit ca e momentul sa recunoasca in fata intregii lumi ca si el se lupta din rasputeri cu dependenta de droguri.

Intr-o postare pe o retea sociala, actorul marturiseste ca "drogurile nu fac decat sa-ti fure viata", relateaza ContactMusic. Acesta afirma ca este "curat" de cinci luni, o perioada nu foarte mare de timp, insa cea mai vasta de pauza de cand a facut cunostinta cu drogurie.

Actorul tine sa dea si un sfat: "Nici macar sa nu incercati, copii!".

Continua, in aceeasi nota: "De cate ori o persoana apeleaza la droguri, risca sa-si piarda viata. (...) Drogurile iti vor fura viata. Indiferent ca le iei ocazional sau in fiecare zi. Orice moment petrecut luand droguri (alcoolul e inclus) este un moment furat din viata", scrie el.

Actorul atrage atentia ca nicio scuza nu se aplica, nici aceea, vehiculata de unii, cum ca astfel de substante ar creste creativitatea. "Unii ar putea spune ca drogurile ne-au daruit unii dintre cei mai creativi si memorabili artisti pe care i-a avut planeta: Jimi Hendrix, Kurt Cobain... lista continua. Insa tot drogurile le-au luat si viata".

Doliu in lumea filmului: Actorul Philip Seymour Hoffman, gasit mort in apartamentul sau

In ceea ce-l priveste, admite ca si-ar fi dorit sa traiasca momentele pe care le-a pierdut.

Cantitate imensa de heroina gasita in casa lui Philip Seymour Hoffman - cat cheltuia lunar

Mesajul sau, sincer si emotionant, a starnit nenumarate reactii, atat din partea fanilor, cat si a celor care se lupta sa scape de aceasta dependenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Shawn Pyfrom dependenta droguri, #Shawn Pyfrom droguri, #Shawn Pyfrom Neveste Disperate, #actori dependenti droguri , #actori