O actrita distinsa cu titlul "corpul anului": Ar fi oribil sa fiu numita sexy

Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 11:10
3457 citiri
O actrita distinsa cu titlul "corpul anului": Ar fi oribil sa fiu numita sexy
Foto: NBC

In urma cu trei ani, actrita britanica Helen Mirren a fost distinsa cu titlul "corpul anului", vedeta avand un corp mai zvelt decat multe dintre colegele de breasla cu mult mai tinere. Intr-un interviu recent, Helen a discutat pe aceasta tema, afirmand ca nu suporta sa i se spuna ca e "sexy".

Intrebata daca e constienta de statutul de sex-simbol pe care il are, Helen a raspuns: "Nu, bineinteles ca nu. Ar fi oribil", relateaza Daily Mail.

Acum in varsta de 69 de ani, numita in ultimii ani si "Regina bikinilor", dupa ce o fotografie care o infatisa in costum de baie au ajuns in presa, Helen, distinsa cu Oscar, a declarat pentru NBC nu doar ca nu crede ca i se potriveste un astfel de compliment, dar ca e si nedrept, in general, sa incadrezi pe cineva in aceasta categorie, pentru ca ar fi vorba despre o limitare.

Intrebata daca ii place termenul de "sexy", actrita a spus: "Nu, pentru ca cred ca se foloseste excesiv si limiteaza", incadrand oamenii intr-o zona de banalitate. "Oamenii sunt mai complecsi, mai interesanti de atat", a completat ea.

Intrebata cu ce ocazie a realizat fotografia care a devenit virala, Helen Mirren a spus ca nu facea decat sa pozeze pentru sotul ei, regizorul Taylor Hackford. In plus, poza au fost realizata in Italia, intr-un loc privat, si nu era menita sa fie vazuta si de alte persoane.

Foto: Daily Mail

Secretul siluetei lui Helen Mirren: isi suge burta

"Am fost norocoasa", afirma vedeta, recunoscand ca instantaneul care a ajuns online o avantaja, pentru ca in el avea stomacul "tras" si isi tinea rasuflarea, tocmai pentru a iesi bine in poza. Era unul dintre instantaneele care o avantaja, a spus ea.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Helen Mirren sexy, #Helen Mirren corpul anului, #Helen Mirren 69 ani, #Helen Mirren varsta , #actori