O actrita realista: Ce spune Kate Winslet despre corpul sau

Marti, 03 Februarie 2015, ora 19:38
5214 citiri
O actrita realista: Ce spune Kate Winslet despre corpul sau
Foto: ContactMusic

Actrita Kate Winslet, mama a trei copii, cel mai mic in varsta de doar un an, a declarat recent ca nu tine nicio cura de slabire pentru a da jos greutatea luata in sarcina si ca nici nu intentioneaza sa faca asta, motivand ca viata e prea scurta pentru a o irosi pe asa ceva.

Mai mult, actrita in varsta de 39 de ani sustine ca e constienta de faptul ca nu mai are cum sa aiba vreodata corpul de dinainte de sarcini, informeaza ContactMusic.

Casatorita cu Ned RocknRoll, dupa doua mariaje esuate cu Jim Threapleton, in 2001, si cu Sam Mendes, in 2011, actrita distinsa cu Oscar, care are cate un copil din fiecare casatorie, sustine ca este "imposibil" sa slabesti la numai 12 saptamani de cand ai nascut.

Kate Winslet, insarcinata - tatal, nepotul miliardarului Richard Branson

"Am tinut vreo dieta pentru a pierde din greutatea de dupa sarcina? Nu, nu am tinut. Sincer, nu am tinut. Chiar nu vreau sa fiu una dintre acele femei 'O, uau, e iar in forma dupa 12 saptamani'. Cand citesc asa ceva ma gandesc: 'Pe bune, e imposibil;", a declarat Kate, intr-un limbaj extrem de colorat.

"Viata e prea scurta ca sa pierzi timp concentrandu-te pe lucruri ca astea. Vreau sa fiu sanatoasa si la corp si la creier, sa fiu hranita si fericita.

Nici nu se pune problema sa ma fi apropiat macar de greutatea de dinainte de sarcina cand Bear (ultimul nascut, in decembrie 2013 - n. red.) avea 12 saptamani. Si stii ce? Corpul meu nu va mai fi niciodata cum a fost si nici nu ma astept, dupa trei copii", a mai afirmat recent actrita.

Revenind la viata personala, Kate Winslet a spus pentru Harper's Bazaar ca nu regreta niciunul dintre divorturi, in primul rand pentru faptul ca propriii copii au invatat ceva din acele experiente.

Aceasta sustine ca nu si-a pus niciodata problema ca divorturile vor avea un efect negativ asupra copiilor. Mai mult, afirma ea, Mia, in varsta de 14 ani, si Joe, de 11, au avut de castigat de pe urma asistarii la apusul relatiilor parintilor lor, ceea ce sigur i-a invatat cate ceva, declara actrita.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Kate Winslet copii, #Kate Winslet dieta, #Kate Winslet kilograme, #Kate Winslet familie, #Kate Winslet barbati, #Kate Winslet divorturi , #actori