Reactii din lumea artistica la moartea Stelei Popescu - Piersic si Arsinel sunt in stare de soc

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 16:57
19568 citiri
Reactii din lumea artistica la moartea Stelei Popescu - Piersic si Arsinel sunt in stare de soc
Foto: Facebook/Teatrul Constantin Tanase

Lumea artistica este in stare de soc dupa moartea subita a actritei Stela Popescu.

"Este o zi de neimaginat. Acum cateva zile am stat de vorba cu ea. Sunt blocat. Nu cred. Nu se poate. Nu imi vine a crede ca acea fiinta care era plina de viata... Nu spunea ca o doare ceva...", a declarat actorul Ion Dichiseanu la Realitatea TV.

"M-ati prins pe strada. Nu imi vine sa cred. Am crezut ca e o gluma. Am impresia ca e o gluma pe care o face viata. Nu imi vine sa cred. Luni m-am intalnit la un eveniment cu dansa. Mereu cu acelasi zambet pe buze, cu aceeasi dragalasenie. Vreme de 18 ani am batut lumea asta in lung si in lat alaturi de dumneai", a spus actorul Eugen Cristea, la Realitatea TV.

Si actorul Dorel Visan s-a declarat socat de vestea mortii actritei.

"Ma socheaza moartea acestei mari actrite, pentru ca ea a fost mare artista pentru teatrul de strada si pentru televiziune. Acolo au fost marile ei realizari. Numarul unu. Foarte buna, foarte prezenta. A fost unica alaturi de Tamara Buciuceanu si poate au mai fost cateva", a spus Dorel Visan la Digi 24.

Florin Piersic refuza sa creada ca actrita Stela Popescu a incetat din viata.

"Sunt terminat. Ce pot sa spun? Nici nu pot sa plang. Atat am iubit-o pe aceasta femeie si actrita de nici nu pot sa va spun. Niciodata nu am auzit-o spunand un cuvant rau despre un coleg. Nu imi vine sa cred. Pentru mine Stela Popescu nu a murit si nici nu va muri niciodata. E una dintre cele mai triste zile pe care le-am trait eu in viata mea. Atat de mult am iubit-o eu", a spus, in stare de soc, Florin Piersic, la Antena 3.

Alexandru Arsinel spune ca moartea Stelei Popescu este o drama pentru toti romanii. Marele actor a ajuns la casa celei care i-a fost timp de 39 de ani colega pe scena.

"Avea spectacol zilele astea. Nu ne vine a crede la nimenea. Este o mare drama pentru toti cei care au iubit-o, dar pentru mine va dati seama", a declarat Alexandru Arsinel, citat de Mediafax.

Cantareata Margareta Paslaru a declarat pentru News.ro ca actrita, "o mare personalitate", nu va muri niciodata, ci va ramane prin arta ei.

"Am auzit si nu imi vine sa cred. Am crezut ca este o gluma de prost gust... La vitalitatea ei... Doamne, vara de vara la Boema impreuna... Nu stiam ca este bolnava sau ca s-a intamplat ceva. O mare artista!", a spus Paslaru.

Si Mircea Diaconu si-a exprimat regretul pentru decesul actritei Stela Popescu.

"Nu am lucrat niciodata cu ea, nici la film, nici la teatru. Ea a fost pe tronsonul variete si nu ne-am intersectat. Dar, fireste, suntem putini, ne stim intre noi. Chiar nu imi vine sa cred, pur si simplu! Cum s-a stins asa, parca dintr-odata, pentru ca era de o vioiciune si tot timpul temperamentul ei a fost absolut de invidiat si hazul si umorul ei. A fost ca o flacara tot timpul. Pur si simplu, chiar poti sa spui ca s-a stins, dat fiind ca asa a trait, ca o flacara. Imi pare rau", a spus el citat de News.ro.

Actrita Stela Popescu a murit, joi, la varsta de 81 de ani.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Stela Popescu murit, #Stela Popescu a murit , #murit