Rezultatele autopsiei lui Paul Walker, date publicitatii - de ce a murit actorul

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 22:56
10604 citiri
Rezultatele autopsiei lui Paul Walker, date publicitatii - de ce a murit actorul

Rezultatul autopsiei actorului Paul Walker, mort in urma unui accident auto duminica, in localitatea Valencia, din sudul Californiei, a fost publicat miercuri seara.

Conform datelor prezentate de Sky News, starul din Fast&Furious a murit in urma traumelor si arsurilor, iar soferul, Roger Rodas, in varsta de 38 de ani, in urma multiplelor traumatisme.

A fost facuta publica si o inregistrare a unei camere situate in apropierea locului accidentului, in care se poate vedea intai o dara de fum, dupa care o explozie puternica.

Cei care au realizat autopsiile au ajuns la concluzia ca ambele decese au fost accidentale si au survenit in momentul in care automobilul Porsche Carrera GT s-a lovit de un obiect fix.

Actorul in varsta de 40 de ani era recunoscut pentru pasiunea sa pentru cursele cu masini, imaginea sa fiind cultivata si de rolul din franciza care i-a adus succesul, lansata in 2001.

Lacrimi la priveghiul lui Paul Walker: Vedetele din "Fast & Furious", alaturi de familia actorului

In momentul mortii sale, actorul filma pentru a saptea parte a Fast&Furious. Filmarile ar fi trebuit reluate inca de luni, dar au fost amanate. Un purtator de cuvant al Universal Pictures a refuzat sa spuna cand vor reincepe acestea. Jumatate de film a fost deja facut.

Ce se intampla cu "Fast&Furious 7" dupa moartea lui Paul Walker

In ziua fatidica, Walker era pasager, masina in care acesta se afla lovindu-se intai de un stalp si apoi de un copac. Pentru ca el si prietenul sau, care conducea, sa fie identificati, a fost nevoie ca familiile sa aduca radiografii dentare.

Paul Walker, starul din Fast & Furious, a murit intr-un teribil accident

Anchetatorii inca incearca sa stabileasca ce s-a intamplat in minutele de dinaintea accidentului.

Desi nu exista indicii ca masina s-ar fi intrecut cu o alta, totusi se stie ca mergea cu viteza pe o portiune de sosea cu limita de viteza de 70 de km/h. Strada unde a avut loc accidentul este cunoscuta de cei carora le plac cursele de masini.

In momentul accidentului, cei doi se intorceau de la un eveniment caritabil. Paul Walker era necasatorit, el lansand in urma o fiica adolescenta, de 15 ani.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#autopsie Paul Walker, #Paul Walker cauza moarte, #Paul Walker cauza deces, #autopsie actor Fast Furious, #accident Paul Walker moarte video , #actori