Secretul frumusetii lui Jennifer Aniston, furat de o stilista?

Sambata, 13 Iulie 2013, ora 18:50
4007 citiri
Secretul frumusetii lui Jennifer Aniston, furat de o stilista?
Foto: imparte.ro

Secretul frumusetii unor vedete precum Jennifer Aniston si Jennifer Lopez ar putea ajunge pe mana oricui. O fosta angajata a unui salon de frumusete al vedetelor ar fi plecat la noul ei loc de munca insotita de reteta secreta a culorii parului celebritatilor.

Un salon de frumusete din Manhattan, New York, a dat in judecata o fosta angajata care ar fi plecat de la ei cu secretul culorii parului unor vedete precum Jennifer Aniston, Brad Pitt si Jennifer Lopez, scrie Aol News. Mai precis, ea ar fi memorat retetele vopselelor de par folosite si le-ar fi transmis concurentei.

Ordin de restrictie pe secretul frumusetei

Reyna Garcia s-a mutat la un salon de frumusete rival, Metodo Rossano Feretti Hair Spa, si nu ar fi ajuns acolo cu mana goala. Ea este acuzata ca a oferit celor de la noul loc de munca formula exacta a vopselelor de par pe care vedetele le preferau, dar si informatiile care ar putea duce la contactarea acestora.

Vedetele de la Hollywood platesc intre 300 si 375 de dolari pentru tratamentele aplicate parului lor la acest salon celebru. Atunci cand stilista a plecat de la acest salon de infrumusetare, ea lucra cu aproximativ 200-400 de clienti.

Estimarea pierderilor financiare care pot fi provocate de plecarea clientilor la rivali ar fi in jurul sumei de 150.000 de dolari pe luna. Avocatul care ii reprezinta in proces a declarat ca ei tin foarte mult la aceste formule de tratament elaborate de-a lungul unei perioade lungi de timp.

Ingrijorarea lor este intemeiata, caci se pare ca patru dintre clientii acestui salon ar fi spus ca reprezentanti de la noul loc de munca al stilistei i-ar fi contactat pentru a le oferi acelasi serviciu de vopsire a parului. Judecatorii au facut un prim pas si au interzis folosirea formulei speciale de vopsire a parului de catre salonul Feretti. Totusi, nu au interzis contactarea clientilor rivalilor.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#vedete jennifer aniston brad pitt, #jennifer lopez secrete frumusete, #vopsea par salon frumusete , #actori