Sofia Vergara s-a maritat - Iata serenada mirelui (Video)

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 09:56
2861 citiri
Sofia Vergara s-a maritat - Iata serenada mirelui (Video)
Foto: Instagram/Sofia Vergara

Actrita Sofia Vergara s-a casatorit in weekend cu Joe Manganiello. Ceremonia a avut loc duminica, in West Palm Beach, Florida, vedeta din "The Modern Family" si starul din "Magic Mike" spunandu-si juramintele in fata a 400 de invitati.

Presa mondena aflase despre nunta celor doi, vineri, cand o publicatie a reusit sa intre in posesia unei invitatii la nunta.

Actrita a fost condusa la altar de catre fiul sau, Manolo, in varsta de 23 de ani, rezultat din prima casatorie, cu Joe Gonzalez. Cei doi au divortat in 1993, dupa doar doi ani de casnicie, aminteste ContactMusic.

Sofia Vergara vorbeste in sfarsit despre procesul cu fostul iubit, legat de doi embrioni inghetati

Actrita columbiana a purtat o rochie creata de unul dintre designerii sai favoriti, Zuhair Murad, in timp ce sotul ei a imbracat un costum marca John Varvatos. Mirii au cerut invitatilor ca in loc de cadouri sa doneze pentru unul dintre cele doua spitale indicate, ambele de copii.

Printre invitati s-au aflat si colegii Sofiei din serial, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, Ed O'Neill, Eric Stonestreet, Sarah Hyland, Ty Burrell si Ariel Winter, dar si Channing Tatum cu sotia, Reese Witherspoon, Matt Bomer, Paul Reubens, Anna Paquin si Stephen Moyer ori Arnold Schwarzenegger.

Invitatii au fost rugati sa intre in incinta unde a avut loc nunta, duminica, fara telefoane mobile. Sambata, insa, cand a avut loc o petrecere inainte de nunta, nu au existat astfel de restrictii, asa ca invitatii au putut face fotografii si inregistrari dupa placul inimii.

La petrecerea de sambata, mirele a urcat pe scena si i-a cantat sotiei piesa "Sweet Child O' Mine", de la Guns N'Roses.

Sofia si Joe s-au logodit in decembrie, anul trecut, in timpul unei vacante romantice in Hawaii.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Sofia Vergara casatorit, #Sofia Vergara nunta, #Sofia Vergara maritat, #Sofia Vergara mireasa, #Joe Manganiello casatorit , #actori