Sondaj Ziare.com - Care este cel mai sexy tanar actor roman?

Luni, 02 August 2010, ora 12:04
17732 citiri
Sondaj Ziare.com - Care este cel mai sexy tanar actor roman?
Foto: montaj Ziare.com

Ne uitam la ei, ii admiram, ii aplaudam si apoi ne gandim cu respect la ei. Uneori admiratia fata de un actor difera si in functie de cat de sexy este acesta.

Multi dintre ei ajung sa aiba admiratoare in randul reprezentantelor sexului frumos si datorita modului in care arata. De fapt, de multe ori se spune ca reteta succesului nu se bazeaza numai pe talent, ci si pe aspect.

Actori tineri, talentati si care promit multe avem, insa cat de sexy sunt acestia din punctul tau de vedere? Haideti sa aflam.

Ziare.com te invita la vot. Care crezi ca este cel mai sexy actor roman.

Tudor Chirila are 36 de ani si de-a lungul anilor a facut multe admiratoare sa suspine dupa el. Tudor este fiul actritei Iarina Demian si al jurnalistului sportiv Ioan Chirila. Si-a castigat faima alaturi de formatia Vama Veche, ale carei melodii sunt si in prezent pe buzele tinerilor, si nu numai.

Dan Bordeianu a devenit cunoscut in urma aparitiei in mai multe telenovele difuzate de o televiziune din Romania. La fel de celebra a fost si relatia dintre el si Adela Popescu, alaturi de care a jucat in telenovele.

Dragos Bucur este fara dar si poate un mare castig pentru teatrul si cinematografia romaneasca. Se poate mandri cu premiile sale si cu faptul ca a lucrat alaturi de regizori cunoscuti, precum Cristi Puiu, Radu Muntean sau Corneliu Porumboiu.

Cristian Popa este un alt actor tanar talentat si admirat de multe fete. Ca si Dan Bordeianu, Cristi a devenit cunoscut in urma ingterpretarii unor roluri in cateva telenovele romanesti. Este admirat pentru felul in care intra in pielea personajul si pentru cum reuseste sa transmita sentimentele personajului pe care il interpreteaza.

Andi Vasluianu este unul dintre cei mai apreciati actori, din punct de vedete profesional, si nu numai. Este de parere ca un actor trebuie sa fie in permanenta atent la ce se intampla in jurul sau si chiar a declarat la un moment dat ca "Viata e locul unde trebuie sa se antreneze fiecare actor".

Florin Piersic Junior, regizor de film, scenarist si actor, a crescut in lumea teatrului, avand in vedere ca tatal sau este marele Florin Piersic, iar mama sa este Tatiana Iekel, si nu a putut sa nu se molipseasca de acest "microb".

Un alt actor pasionat de ceea ce face este Dorian Boguta. Acesta a cochetat si cu lumea telenovelor, dar unul dintre ultimele filmele interesante in care a jucat este "Francesca".

Alexandru Papadopol, un actor care isi respecta meseria, a aparut foarte des pe micile ecrane in telenovele, unde joaca alaturi de sotia sa, Ioana Ginghina.

Despre George Pistereanu se poate spune ca este inca mic in lumea cinematografiei, dar a reusit deja sa ne faca mandri de el. Rolul sau din "Eu cand vreau sa fluier, fluier" l-a facut cunoscut pe George.

Actorul Cristi Iacob este genul de persoana alaturi de care razi incontinuu si detesta sa fie intrebat "cum te simti in pielea personajului".

Ziare.com va invita la vot. Care credeti ca este cel mai sexy tanar actor roman?

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#cel mai sexy actor, #actor sexy , #actori