Starurile anilor '90 - Unde sunt ele acum (Galerie foto)

Duminica, 16 Noiembrie 2014, ora 18:13
6402 citiri
Starurile anilor '90 - Unde sunt ele acum (Galerie foto)
Foto: LA Live

Unora le-au bucurat copilaria, altora adolescenta sau tineretea. Cu totii ii stim din vremuri fericite. Dar ce fac in prezent starurile anilor '90, copiii actori?

Au reusit sa ramana in atentia publicului, au parasit lumina reflectoarelor? Si daca e cazul ultimei variante, cum au facut-o: s-au retras elegant sau au fugit pe usa din dos?

Haley Joel Osment

LA Live a aflat cate ceva despre viata acestora. Haley Joel Osment, de exemplu, a inceput cu reclame, devenind celebru odata cu rolul din "Al saselea simt". A mai jucat in filme si dupa acesta, insa si-a luat o pauza pentru a absolvi Facultatea de Arte, la New York.

Cum s-au transformat adolescentele din serialele anilor '90 (Galerie foto)

In prezent, ajuns la 26 de ani, filmeaza pentru "Entourage", o pelicula asteptata nu doar de fanii sai.

Liesel Pritzker Simmons (Liesel Matthews)

Liesel Pritzker Simmons, cu numele de scena Liesel Matthews, a devenit cunoscuta cu rolul din "A Little Princess", film din 1995. A renuntat la actorie la numai 16 ani. Gratie unei imense averi a familiei din care se trage, care detine imperiul hoteloer Hyatt, Liesel, acum in varsta de 30 de ani, este aranjata pe viata.

Isi foloseste banii in scopuri filantropice, fiind tot o vedeta, dar in alta lume.

Adolescenti vedete din filmele anilor '90 - ce-au fost si ce-au ajuns (Galerie foto)

Macaulay Culkin

Inainte de a juca in seria "Home Alone", Macaulay Culkin era deja un actor cu experienta, aparand in filme si in seriale TV. A jucat si dupa "Home Alone", insa nu cu aleasi succes.

Macaulay Culkin a murit...din nou: Actorul a trebuit sa infirme iar zvonurile

A lasat filmele pentru o perioada, reintorcandu-se in prim plan in 2000. Din 2002 pana in 2010, a avut o relatie cu frumoasa Mila Kunis. In prezent, ajuns la varsta de 34 de ani, cand nu neaga inca o stire de presa ce ii anunta moartea (cel mai adesea din cauza drogurilor), canta cu trupa sa, The Pizza Underground, si face pe DJ-ul.

Mara Wilson

La inceputul anilor '90, Mara Wilson era un nume aflat pe buzele tuturor, aparand in filme ca "Mrs. Doubtfire", "Miracle on 34th Street" sau in rol principal in "Matilda". A lasat filmele pentru ca nu-i dadeau prilejul de a se exprima in mod creativ, asa cum isi dorea.

In prezent, la 27 de ani, publica volumele unor tineri scriitori si scrie piese de teatru.

Thomas Brodie-Sangster

Thomas Brodie-Sangster este cunoscut gratie rolului din "Love Actually", care il defineste. Continua sa ramana insa in prim plan, aparand in "Game of Thrones", dar si in "The Maze Runner".

Actor si muzician, Thomas, ajuns la 24 de ani, a pus voce si pentru personajul Ferb din "Phineas and Ferb", creatie Disney.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#copii actori prezent, #copii actori ani 90, #actori 90 filme, #vedete 90 prezent , #actori