Stela Popescu a primit o stea pe Aleea Celebritatilor

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 14:36
1872 citiri
Stela Popescu a primit o stea pe Aleea Celebritatilor
Foto: Antena 3

Actrita Stela Popescu a primit, miercuri, o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, ca semn de apreciere si recunoastere pentru intreaga cariera.

Primarul General Sorin Oprescu a fost cel care i-a inmanat distinctia actritei.

Artista s-a aratat entuziasmata si coplesita de atata atentie si a tinut sa multumeasca oamenilor care i-au fost alaturi in toti anii de cariera.

Cu toate acestea, Stela a marturisit ca are si regrete pentru ca nu a reusit sa faca in teatru tot ceea ce si-ar fi dorit.

"Fiecare zi din viata noastra este o provocare, pentru ca trebuie sa reconfirmi ceea ce ai facut pana atunci", a spus actrita.

Totusi, niciodata nu a fost nevoita sa faca compromisuri si acest lucru o bucura.

"In viata tot timpul ceva ti se ofera. Am avut norocul ca nu am avut timp sa fac compromisuri pentru ca eram atat de chemata, incat nu mai aveam timp sa ajung sa fac compromisuri. Le faci cand ceri tu sa faci ceva, cand iti doresti sa faci ceva, nu reusesti si faci compromisuri", a declarat pentru Ziare.com Stela Popescu.

Frumoasa si cocheta, ca de obicei, actrita a marturisit ca nu foloseste prea des creme pentru fata si ca la saloanele de infrumusetare merge foarte rar.

Maia Morgenstern, prima actrita cu stea pe Aleea Celebritatilor (Video)

"Nu ma ung cu creme pe fata, am in suflet o iubire imensa pentru oameni si pentru viata. Frumusetea femeilor si a oamenilor vine din interior. Daca iti este draga viata, nu ai timp sa te uiti inapoi", a declarat marea actrita.

Intrebata despre cel mai frumos gest facut de un fan, actrita a spus ca toti fanii sai sunt "dulci" si ca tot timpul ii fac surprize. Totusi, Stela Popescu ne-a impartasit care a fost cel mai frumos compliment primit.

"Cel mai frumos compliment pe care l-am primit a fost de la o taranca din Banat, prin 1985. Mi-a spus: 'Prosti is astia, doamna Stela. Numai pe dumneata daca te-ar trimite in America si am plati toate datoriile' ", a povestit actrita pentru Ziare.com.

Alaturi de Stela Popescu, la marele eveniment au fost, printre multi altii, Alexandru Arsinel, colegul ei de scena, si actrita Adriana Trandafir.

Printre vedetele care au propria stea pe Aleea Celebritatilor se numara Mircea Albulescu, Draga Olteanu Matei, Mariana Mihut, Sebastian Papaiani, Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Maia Morgenstern, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu si Alexandru Tocilescu.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Stela Popescu stea, #Stela Popescu Aleea Celebritatilor , #actori