Stela Popescu, cea mai indragita actrita a ultimilor 10 ani - Sondaj Ziare.com

Vineri, 31 Decembrie 2010, ora 14:42
6726 citiri
Stela Popescu, cea mai indragita actrita a ultimilor 10 ani - Sondaj Ziare.com
Foto: zodiac-travel.ro

Ati fost provocati sa alegeti cea mai indragita actrita a ultimilot 10 ani, iar acum este timpul sa aflati cine s-a clasat pe primul loc. Cea mai indragita actrita a ultimilor 10 ani aleasa de 25.53% dintre cititorii Ziare.com care au participat la sondaj este Stela Popescu.

Stela Popescu este urmata pe locul doi de Maia Morgenstern cu un procentaj de 20.93%. Pe podium s-a clasat si Draga Olteanu Matei, votata de 16.93% dintre cititori.

Locul patru este ocupat de Tamara Buciuceanu Botez, cu un procentaj de 15.57%. Emilia Popescu s-a clasat pe locul cinci cu 5.658%. Tora Vasilescu s-a clasat pe locul sase, votata de 3.83% dintre cititori.

Rodica Popescu Bitanescu s-a clasat pe locul sapte cu un procentaj de 3.83%.

Florin Piersic, cel mai indragit actor roman din ultimii 10 ani - Sondaj Ziare.com

Pe locul opt s-a clasat Adela Popescu, cu un procentaj de 3.62%. Penultimul loc este ocupat de Maria Dinulescu, cu 3.38%, iar pe ultimul loc s-a clasat Elvira Deatcu, care a obtinut 0.80%.

Sondajul a fost realizat in perioada 17 decembrie 2010 - 31 decembrie 2010 si au votat 2889 de persoane.

Filantropica, cel mai bun film romanesc din ultimii 10 ani - Sondaj Ziare.com

Cine nu a auzit macar o data in viata rasul doamnei Rodica Popescu Bitanescu?. Este o actrita ce nu poate fi confundata si nici comparata cu alta. Ba chiar singura spune ca atunci cand rostesti numele ei te gandesti imediat la ras si ca probabil acesta este motivul pentru care lumea o iubeste atat de mult.

Cum ai putea sa nu o indragesti pe Draga Olteanu Matei. Doamna Draga este o actrita de comedie, care si dupa peste 55 de ani de cariera poate povesti ore in sir si poate sa aduca zambetul pe buze celor care o privesc. Atunci cand discuti cu Draga Olteanu poti cu usurinta sa ramai fara cuvinte in fata naturaletii sale.

O alta mare doamna a scenei romanesti este Stela Popescu, care, alaturi de Alexandru Arsinel, a incantat romanii de peste 30 de ani. Sunt cateve actrite in Romania pe care pur si simplu nu ai voie sa nu le vezi cel putin o data intr-o piesa de teatru, iar doamna Stela Popescu este cu siguranta una dintre ele.

Va aduceti aminte de doamna Isoscel din "Liceenii"? Am amintit de doamna Isoscel pentru ca a venit randul sa discutam despre Tamara Buciuceanu Botez si nu aveam cum sa nu amintim si de celebra profesoara.

Sondaj Ziare.com: Care este cel mai indragit actor roman din ultimii 10 ani?

O alta actrita care ne-a reprezentat tara cu succes si ne-a facut mandri de ea, dar si de faptul ca suntem romani este marea actrita Maia Morgenstern. Actrita a jucat in filmul "Patimile lui Hristos", al lui Mel Gibson.

Despre Tora Vasilescu se poate spune ca este una dintre cele mai talentate actrite romanesti, dar si una dintre cele mai elegante si pline de viata.

Desi este foarte tanara, Maria Dinulescu a castigat foarte repede simpatia oamenilor, dar si foarte multe premii pentru interpretarile sale. De asemenea, Maria a aparut si in videoclipul piesei "Peace" al celor de la Depeche Mode.

Ca si Stela si Arsinel, Emilia Popescu a incantat multi romani cu scenetele in care aparea alaturi de Stefan Banica Junior, iar in ultimii ani actrita a putut fi admirata si in postura de membru al juriului de la "Dansez pentru tine".

O alta actrita tanara, insa foarte apreciata si talentata este Elvira Deatcu. In ultimii ani, in afara de piesele de teatru, Elvira poate fi admirata si in numeroasele telenovele romanesti, care au inceput sa atraga din ce in ce mai multi actori consacrati.

Sondaj Ziare.com: Care este cel mai bun film romanesc din ultimii 10 ani?

Si daca tot am discutat despre telenovelele romanesti, nu putem sa o uitam pe Adela Popescu, o alta tanara actrita care a ajuns cunoscuta datorita acestor seriale. Adela a evoluat foarte mult intr-un timp foarte scurt, insa si relatia cu Dan Bordeianu a facut-o sa fie atat de indragita de public.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Stela Popescu actrita, #Stela Popescu , #actori