Ziare.com

Steven Seagal l-a adoptat la distanta pe Grivei, maidanezul din Romania

Duminica, 17 Noiembrie 2013, ora 21:35

   

Steven Seagal l-a adoptat la distanta pe Grivei, maidanezul din Romania
Actorul american Steven Seagal a adoptat duminica un caine din adapostul Dogtown de langa Bucuresti. Cainele a fost adoptat la distanta si a primit numele Grivei.

Actorul a donant patru tone de mancare pentru animale si a precizat ca va sustine in continuare investitiile in acest centru, potrivit Mediafax.

Pentru ce se mai strang fonduri: Ajuta-i pe Moose si Nanuk sa scape din Romania!

In timpul vizitei pe care a facut-o duminica la adapostul Dogtown din satul Uzunu, comuna Calugareni, judetul Giurgiu, Steven Seagal a marturisit ca s-a interesat pe Internet de situatia cainilor comunitari din Romania, fiind la curent cu tragediile ce au vizat cainii comunitari petrecute in Romania.

Steven Seagal va adopta un caine vagabond din Romania

Actorul a spus ca tragediile apar atunci cand patrupedele nu sunt supravegheate si ingrijite.

Steven Seagal a mai spus ca a decis sa dea un exemplu pozitiv, atat colegilor sai, cat si romanilor, precizand ca va sprijini programul de adoptie al celor care se ocupa de adapostul Dogtown. Le-a multumit reprezentantilor acestui adapost pentru ca au avut initiativa de a-l construi.

Actorul a mai spus ca are patru caini in Statele Unite ale Americii.

Presedintele Ascoiatiei Portico, Florian Fugasin, a declarat ca Steven Seagal a adoptat la distanta un patruped, sterlizat, vaccinat, inregistrat si care detine acte, semnand duminica dupa-amiaza contractul pentru adoptie, prin care actorul se obliga sa trimita lunar suma de 60 de lei pentru intretinerea animalului.

Dogtown este unul dintre proiectele asociatiei Portico. In prezent, in centrul zonal de protectie a animalelor din Uzunu se gasesc peste 1.400 de caini, iar organizatia continua sa extinda spatiile de cazare pentru animale.

Actorul Steven Seagal a fost in Romania de mai multe ori in ultimii ani, pentru o serie de filmari.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 736 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor