Tom Cruise si-a rupt glezna la filmari. Productia ''Mission: Impossible 6'' a fost intrerupta

Joi, 17 August 2017, ora 08:26
3681 citiri
Tom Cruise si-a rupt glezna la filmari. Productia ''Mission: Impossible 6'' a fost intrerupta
Foto: Arhiva Hepta.ro

Tom Cruise si-a rupt glezna pe platourile unde se turna viitorul film "Mission: Impossible 6".

In ciuda accidentului, data stabilita pentru lansarea in cinematografe a filmului - una dintre cele mai importante francize ale Viacom - ramane aceeasi, 27 iulie 2018, informeaza Reuters citand un anunt publicat de Paramount Pictures.

Cruise, in varsta de 55 de ani, a fost vazut intr-o inregistrare video postata pe site-ul specializat in stiri mondene TMZ incercand sa sara intre acoperisurile a doua cladiri inalte si lovindu-se cu putere de un zid. Incidentul a avut loc in weekend, in timpul filmarilor din Londra. Ulterior, el a fost observat plecand de pe platourile de filmare schiopatand.

"In timpul productiei celui mai recent film Mission: Impossible, Tom Cruise si-a rupt glezna interpretand o cascadorie. Productia va fi intrerupta cat timp Tom se recupereaza", se arata in anuntul Paramount.

"Tom doreste sa va multumeasca tuturor pentru griji si sustinere si abia asteapta sa impartaseasca filmul cu toata lumea, vara viitoare", mai scrie studioul.

Paramount nu a precizat cat timp va fi intarziata productia peliculei. Potrivit publicatiei hollywoodiene Variety, filmarile ar putea fi intrerupte intre sase saptamani si trei luni, cat timp Cruise se recupereaza. De asemenea, Variety a scris ca actorul american s-ar fi ranit si la sold.

Filmul, a sasea parte din seria "Mission: Impossible", este regizat de Christopher McQuarrie si ii mai are in distributie pe Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Angela Bassett si Alec Baldwin.

Christopher McQuarrie a declarat pentru revista Empire intr-un interviu publicat miercuri ca actorul este intr-o "stare foarte buna" dupa rana suferita. Regizorul a povestit cum Cruise interpreta o cascadorie in care trebuia sa se loveasca cu putere de zidul unei cladiri, sa ajunga pe un acoperis si sa se lase in genunchi.

In timpul celei de-a patra incercari, Cruise "a lovit cladirea la un unghi usor diferit" si si-a rupt glezna dreapta. "A stiut in secunda in care s-a lovit de cladire ca glezna era rupta", a spus McQuarrie precizand ca nu stie cat timp va dura intreruperea filmarilor.

"Mission: Impossible - Rogue Nation", in care Cruise a reluat rolul agentului Ethan Hunt, a atins incasari de peste 680 de milioane de dolari in 2015.

Nu se cunoaste momentan daca evenimentul petrecut pe platourile de filmare ale "Mission: Impossible 6" ar putea cauza probleme filmarilor la mult asteptata continuare a hit-ului din 1986 "Top Gun", programata sa fie lansata in cinematografe in iulie 2019.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Tom Cruise ranit filmari, #Tom Cruise ranit Mission Impossible , #actori