Tragediile din viata celor faimosi: Celebritati ai caror parinti au fost ucisi (Galerie foto)

Sambata, 11 Octombrie 2014, ora 10:03
13358 citiri
Tragediile din viata celor faimosi: Celebritati ai caror parinti au fost ucisi (Galerie foto)
Foto: pixeltvs.com

Intamplarile nefericite, chiar tragediile, fac parte din viata si nu ocolesc pe nimeni, nici macar pe cei celebri.

Exista multe vedete sau persoane publice in ale caror familii au avut loc chiar crime, pierzandu-si astfel un parinte sau chiar pe amandoi. Ranker a cautat in trecutul lor si a gasit destule astfel de exemple.

Daca despre Charlize Theron se stie ca a trecut printr-o astfel de tragedie de foarte frageda, putini stiu ca si Michael Jordan sau Patrick Duffy au suferit din acelasi motiv.

Charlize Theron

In 1991, mama lui Charlize Theron, Gerda, si-a impuscat mortal sotul, pe Charles, dupa ce acesta o atacase.

In acest caz nu a fost vorba despre premeditare, femeia doar aparandu-se. Actrita din "Monster", nascuta in Africa de Sud, avea atunci doar 10 ani, iar tatal ei era alcoolic.

Nu au fost depuse plangeri fata de Gerda.

Michael Jordan

Tatal sportivului Michael Jordan a fost ucis in 1993 de un cuplu, in timpul unui jaf.

A fost atacat de doi barbati, care i-au luat masina si alte lucruri, inclusiv niste inele inscriptionate cu NBA oferite in dar de faimosul sau fiu.

Jennifer Hudson

In 2008, actrita si cantareata Jennifer Hudson a ramas fara mama. Un cumnat, William Balfour, casatorit cu sora sa, Julia, a impuscat-o mortal.

Vedeta si-a pierdut nu doar mama (Darnell), ci si un frate, Jason, si un nepot, Julian King. Pentru faptele sale, Balfour a primit trei condamnari pe viata.

Celebritati pe care sigur le-ai judecat gresit (Galerie foto)

Patrick Duffy

Parintii lui Patrick Duffy, actor cunoscut din Dallas, unde il juca pe Bobby, au fost ucisi in 1986, in timpul unui jaf armat intr-un bar din Montana.

Doi barbati au fost condamnati pentru crime, acestia primind cate 75 de ani de inchisoare.

Dave Navarro

Dave Navarro, solist, chitarist si compozitor, fondator al trupei Jane's Addiction, dar si fost component al Red Hot Chili Peppers, a ramas fara mama in 1983, cand aceasta a fost ucisa in Los Angeles. Impreuna cu Constance a fost omorata si prietena ei, Sue Jory.

Un pont venit de la un oarecare, 8 ani mai tarziu, dupa o emisiune de televiziune, a dus la elucidarea crimelor. Vinovatul era un fost iubit de-al lui Constance, John Riccardi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete parinti ucisi, #vedete parinti asasinati, #celebritati crime familie, #crime familii faimoase, #tata Charlize Theron impuscat mama , #actori