Un actor a fost impuscat mortal in timpul filmarilor pentru un videoclip

Luni, 23 Ianuarie 2017, ora 16:23
10366 citiri
Un actor a fost impuscat mortal in timpul filmarilor pentru un videoclip
Foto: Arhiva Pixabay

Un actor a murit in orasul australian Brisbane luni, dupa ce a fost impuscat in timpul filmarilor pentru un videoclip al grupului hip-hop Bliss n Eso.

Actorul, care avea in jur de 20 de ani, a suferit o rana mortala in zona pieptului, in interiorul barului Brooklyn Standard din centrul orasului Brisbane, a precizat Politia din statul australian Queensland, citata de BBC.

Mai multe focuri de arma au fost trase in timpul filmarilor, luni, in jurul orei locale 14:00 (04:00 GMT), a precizat inspectorul de politie Tom Armitt.

Videoclipul era turnat pentru una dintre piesele grupului hip-hop Bliss n Eso, ai carui membri sunt originari din Sydney.

Managerii trupei au dat publicitatii un comunicat de presa in care au confirmat decesul tanarului actor.

"Echipa de productie a videoclipului colaboreaza la aceasta ora cu Politia, pe care o ajuta in ancheta. In acest moment nu putem sa facem alte comentarii pe aceasta tema", se afirma in acea declaratie oficiala.

Membrii grupului Bliss n Eso nu erau prezenti la fata locului in acel moment.

Inspectorul Tom Armitt a confirmat ca Politia a demarat o ancheta.

Potrivit spuselor sale, membrii echipei de filmare au aplicat victimei manevre de resuscitare, insa actorul a murit in urma ranilor suferite.

Tom Armitt nu a precizat daca arma de foc era incarcata cu gloante reale sau cu gloante oarbe. De asemenea, politistii nu stiu deocamdata cate focuri de arma au fost trase.

Nicio alta persoana nu a fost ranita.

Australian Associated Press citeaza un martor ocular care a spus ca a auzit o serie de impuscaturi puternice.

Blake Shaw, muncitor in constructii, lucra la etajul situat deasupra barului in momentul producerii incidentului.

"Cred ca au fost trei impuscaturi apoi, dupa cinci minute, au venit politistii", a spus el.

Blake Shaw a dezvaluit ca a privit printr-o gaura din podea si a vazut mai multe bancnote aruncate in jurul barului cu bauturi si pieptul unui barbat acoperit cu sange.

Brooklyn Standard a fost inchiriat pentru acele filmari in afara programului de functionare a barului. Barul va ramane inchis pe intreaga durata a zilei de luni.

O scena din continuarea filmului "Pacific Rim", in care joaca actorul britanic John Boyega, a fost filmata in aceeasi zona in urma cu cateva saptamani.

Un purtator de cuvant al producatorilor peliculei a declarat pentru presa australiana ca incidentul de luni nu are nicio legatura cu acel film.

Bliss n Eso este un grup australian hip-hop ai carui membri sunt originari din Sydney. Grupul a lansat pana in prezent cinci albume de studio si a avut doua piese care au debutat pe primul loc in topul australian. Bliss n Eso a castigat si un premiu ARIA (echivalentul australian al premiilor Grammy) la categoria "cel mai bun disc urban", in 2008, pentru albumul "Flying Colours".

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#actor impuscat mortal filmare videoclip , #actori