Un actor din Neveste disperate declara public ca e gay

Marti, 12 Ianuarie 2016, ora 20:02
5264 citiri
Un actor din Neveste disperate declara public ca e gay
Foto: Instagram/Charlie Carver

Actorul Charlie Carver, in varsta de 27 de ani, cunoscut din serialul "Neveste disperate", unde l-a jucat pe Porter Scavo, a recunoscut public ca e gay.

Actorul, care a jucat mai multe personaje gay si pe micul ecran, a facut publica informatia luni, pe contul sau de Instagram. E prima oara cand aduce in discutie propria sexualitate, relateaza ContactMusic.

Foto: Captura Video YouTube

Postand o fotografie cu un citat "motivational" (Fii cine iti doreai sa fii cand erai mai tanar), actorul, care poate fi vazut si in serialele "Teen Wolf" sau "The Leftovers", isi incepe dezvaluirea.

Dupa ce afirma ca de mic si-a dorit sa fie actor, Charlie Carver scrie si ca tot la aceeasi varsta (12 ani) a stiut, "in mod abstract", ca era "diferit de unii dintre colegii de clasa". In final, spune el, aceasta notiune de "abstract" s-a concretizat in trei cuvinte: "Sunt gay", mai scrie el pe Instagram.

Acesta sustine ca din momentul "descoperirii" i-a luat ani pana sa poata spune cuiva acest amanunt legat de el. Mai tarziu, cand s-a simtit "comfortabil" cu acest adevar despre persoana sa, si-a anuntat si parintii, numind discutia cu ei o "conversatie pretioasa".

Actor dintr-un serial celebru recunoaste ca e homosexual

Actorul, care are un frate geaman, Max, si el actor (foto), sustine ca nu a adus in discutie niciodata pana acum acest aspect deoarece e persoana publica. "Nu vreau sa fiu definit de sexualitatea mea", scrie Charlie pe contul de Instagram.

"Sigur ca sunt un barbat gay mandru, dar nu ma identific cu a fi gay sau cu un barbat gay (...). Ma identific cu o sumedenie de lucruri", mai scrie el.

Acesta sustine ca a trait asa cum si-a dorit si pana acum, neascunzandu-se, dar nici simtind nevoia de a face anuntul. Pana acum. Acesta mai afirma ca ii datora versiunii sale mai tinere sa spuna public cine este. "Mi-o datorez mie, mai mult decat orice, sa fiu cine imi doream sa fiu cand eram mai tanar", mai scrie el.

La finele postarii, acesta se refera si la fratele sau, Max, afirmand ca acesta e la fel de fericit si impacat sa fie heterosexual.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Charlie Carver gay, #Charlie Carver homosexual, #Charlie Carver orientare sexuala, #Charlie Carver Neveste disperate, #Charlie Carver filme , #actori