Vedetele sexy ale anilor '90, care arata si mai bine in prezent (Galerie foto)

Duminica, 21 Septembrie 2014, ora 10:34
13754 citiri
Vedetele sexy ale anilor '90, care arata si mai bine in prezent (Galerie foto)
Foto: Ranker

De cele mai multe ori, cand iti amintesti de actorii care iti placeau cu 10 - 20 de ani in urma, te gandesti, vazandu-le fotografiile din prezent, "Oare ce-a fost in capul meu?".

Nu toti oamenii imbatranesc frumos, dar unii, da. Iar cand nici macar nu e vorba de imbatranire, ci doar de maturizare, cu atat mai bine!

Exista cativa norocosi care ori par ca nu a trecut deloc timpul peste ei, ori a trecut cu folos, ajungand sa arate, la 30 - 40 ani, mai bine decat atunci cand erau doar niste pusti. Iata cateva exemple de oameni care au "crescut" frumos, conform The Stir.

Ian Ziering

Poate ca nu era cel mai chipes din serialul "Beverly Hills 90210", insa cu siguranta avea fanele sale. Aceasta onoare le revenea lui Luke Perry si Jason Priestley. Totusi, este cel care a reusit sa se mentina in atentia publicului, chiar daca a fost nevoie nu doar sa joace in filme, ci chiar sa se dezbrace, ajungand sa faca striptease in Las Vegas, pe bani frumosi, alaturi de Chippendales.

Actor din Beverly Hills 90210, stripper cu Chippendales (Video&Galerie foto)

Ben McKenzie

Poate ca numele sau nu-ti spune mare lucru acum, insa imaginea lui iti va trezi sigur ceva amintiri. L-a jucat pe Ryan Atwood in "O.C.", dupa care a disparut o perioada, pentru ca apoi sa fie admirat in pelicula "Gotham", iar fanele sa se intrebe "Unde a fost?".

Jared Leto

N-ai fi spus ca pustiul din "My So-Called Life", cel care intra in pielea lui Jordan Catalano, Jared Leto, avea sa tina propria statueta Oscar in mana, peste ani.

Jared Leto nu a vazut filmul care i-a adus un Oscar (Video)

Daca atunci era pustiul pe care il placeau toate fetele, acum e barbatul dorit de multe femei. Si pe care multe spera sa il vada jucandu-l pe Iisus.

Joseph Gordon-Levitt

L-ai vazut in "3rd Rock from the Sun", dar si in "10 Things I Hate About You", dupa care a disparut din atentia publicului. S-a inscris la Universitatea Columbia, dar s-a lasat in 2004, intorcandu-se la actorie.

De atunci a aparut in "Inception", "The Dark Knight Rises", "Lincoln", "G.I. Joe: The Rise of Cobra", dar si in " (500) Days of Summer", unde fanele au fost impresionate.

Brian Austin Green

David, din "Beverly Hills 90210", era simpatic, dar nu promitea atat de mult. Putine femei l-ar fi vazut in postura de barbat fatal, asa cum este considerat acum. Nu degeaba l-a ales una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, Megan Fox.

Will Smith

Peste Will Smith ai senzatia ca nu au trecut anii, dar privindu-l in "Fresh Prince of Bel Air" vezi bine ca da. Si in sensul bun. In acea vreme nimeni nu-si putea imagina ca "mascariciul" va ajunge sa joace in niste filme emblematice, cum ar fi "Ziua Independentei" si nu numai.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher era departe de a fi urat in "'70s Show" si cu siguranta calea e si mai lunga acum. A "inflorit" mai tarziu decat altii, unii ar spune sub atenta supraveghere a lui Demi Moore.

In prezent e la un pas de a deveni tatic, parinte alaturi de una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, Mila Kunis, cu care a fost coleg de platou in serialul care l-a facut celebru. Mai mult, cea care in curand ii va deveni sotie sustine ca a fost primul baiat pe care l-a sarutat, pe platoul de filmare al serialului, cu multi ani in urma.

Primul sarut al Milei Kunis

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#actori ani 90 prezent, #Ashton Kutcher poze vechi, #Ian Zieger poze vechi, #Ian Zieger Beverly Hills 90210, #actori copii ani 90 prezent, #Jared Leto poze vechi , #actori
Comentarii
Poza KOJAK
KOJAK
rank 1
sunteti cumva agenti acoperiti ?!vad ca 3 sferturi din cei prezentat