Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Nunta Andei Adam: Cum s-au imbracat vedetele si ce le ureaza mirilor (Galerie foto)

Luni, 08 Iunie 2015, ora 09:50
26405 citiri
Nunta Andei Adam: Cum s-au imbracat vedetele si ce le ureaza mirilor (Galerie foto)
Foto: Facebook/Sorin Dutoiu

Una dintre cele mai asteptate nunti din acest an, cea a Andei Adam cu alesul inimii sale, Sorin Andrei, a avut loc duminica la o biserica din Snagov.

Petrecerea a continuat la un restaurant in care vedetele si ceilalti invitati ai artistei s-au distrat pana dimineata. Cateva dintre vedetele invitate la nunta au postat pe retelele de socializare fotografii realizate alturi de miri.

"Casa de piatra Anda& Sorin! Sa aveti o viata frumoasa impreuna!", a notat pe Facebook Catalin Maruta, care a fost prezent la eveniment cu talentata sa sotie, Andra.

Foto: Facebook/Catalin Maruta

La randul sau, Andra i-a scris Andei Adam un mesaj frumos la inceput de drum alaturi de sotul sau: "Casa de piatra scumpa mea prietena! Sa aveti parte de multa fericire si multa iubire".

Foto: Facebook/Andra Music

Anda Adam s-a casatorit

"Cat de frumoasa e miresica??? Noapte buna dragilor. Buna dimineata nuntasilor!", a transmis Jorge pe reteaua de socializare imediat ce a ajuns la petrecere.

Foto: Facebook/Jorge

Dorian Popa a facut o surpriza tuturor celor care asteptau imagini cu mireasa si a facut un selfie chiar in biserica. "Sa-l vad eu pe ala care putea sa faca un selfie mai smeher ca asta: )))) Va pupam si le uram mirilor cea mai de piatra casa din lume", a notat cantaretul.

Foto: Facebook/Dorian Popa

Una dintre domnisoarele de onoare de la nunta a fost Xonia. "Casa de piatra Anda Adam Official! Ma bucur ca sunt domnisoara ta de onoare!", a notat cantareata.

Foto: Facebook/Xonia

Foarte mult s-a distrat si Stefan Stan, judecand dupa fotografiile postate pe Internet.

Foto: Stefan S Alexandru

Si Razvan Popescu cu prietenul si colegul Flick au fost prezenti. Cunoscut pentru rimele sale amuzante, Flick nu s-a lasat nici de aceasta data.

"La cum e de incadrata/

Mireasa-i deja furata", a comentat el pe Facebook.

Foto: Faceboook/Sebi-Andrei Flick

Iata si domnisoarele de onoare in echipa completa.

Foto: Facebook/Roxana Vancea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Anda Adam nunta, #vedete Anda Adam nunta, #Anda Adam rochie mireasa, #Anda Adam nunta mireasa , #Anda Adam