Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 28 februarie-5 martie 2011

Sambata, 05 Martie 2011, ora 15:40
1588 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 28 februarie-5 martie 2011
Foto: cdn.sheknows

Lupta intre Irinel si Monica ia amploare. Un alt divort a aparut la orizont, cel dintre Oana Zavoranu si Pepe, iar Ioana Popescu pare ca si-a gasit nasul.

Ca si saptamana trecuta, subiectul cel mai discutat a fost divortul dintre omul de afaceri Irinel Columbeanu si Monica. Dupa ce instanta a hotarat ca pe perioada divortului Irina sa stea cu tatal sau, omul de afaceri a inceput practic o campanie impotriva sotiei sale. Dupa ce i-a retras donatia, apartamentul din Piata Victoriei din Capitala, omul de afaceri a lasat-o pe sotia sa fara nicio proprietate, aceasta aflandu-se in situatia in care nu mai poate demonstra instantei ca are unde sa-si creasca fiica.

Ca un fel de cireasa de pe tort in aceasta saptamana au aparut inregistrarile de pe Internet postate chiar de omul de afaceri, in care micuta Irina spune ca nu o iubeste pe mamica sa pentru ca o bate si ii cere tatalui ei sa ii cumpere alta mama. De asemenea, in inregistrarile respective apare si mama Monicai, care vorbeste despre fiica sa ca fiind o femeie lipsita de interes fata de propriul copil. Insa, doamna Gabor se suceste apoi si spune ca Iri a fortat-o sa vorbeasca asa.

Tot in aceasta saptamana am aflat despre o eventuala noua despartire, spunem eventuala pentru ca niciunul dintre cei doi nu au confirmat-o. Presa mondena a anuntat ca Pepe si Oana Zavoranu nu mai sunt impreuna. Desi un tabloid sustinea ca Pepe ar fi parasit locuinta in care statea cu Oana, aceasta i-a trimis un SMS lui Dan Capatos, in timpul emisiunii "Un show pacatos", in care ii transmitea ca nu s-a nascut inca barbatul care sa o paraseasca pe ea.

Dan Capatos s-a intrebat daca nu cumva totul este pus la punct de catre cei doi pentru a o face pe Marioara Zavoranu, mama Oanei, sa renunte la procese, deoarece aceasta a spus de nenumarate ori ca, daca fiica sa se desparte de cantaret, ea nu va mai continua razboiul.

Razvan de la Neatza a tinut in aceasta saptamana sa o "intepe" putin pe fosta lor asistenta Daniela Crudu si le-a pus sa jure pe noile "vecine" ca nu vor veni la munca "in patru labe din cluburi".

Si tot in aceasta saptamana s-a zvonit ca Elena Basescu, fiica presedintelui Traian Basescu, s-a despartit de logodnicul sau Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda, pe motiv ca l-ar fi prins intr-un club cu alta fata.

Dupa ce a tinut primele pagini ale tabloidelor cu topul fotbalistilor care au fost in viata sa, Ioana Popescu pare ca si-a gasit nasul. Jucatorii de la Steaua Bucuresti s-au decis sa o dea in judecata pe jurnalista. Clubul Steaua ii va cere daune de un milion de euro.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#vedete romanesti, #vedete din Romania , #barfe vedete