Dan Negru, anunt pe Facebook: La capat de drum, multumesc!

Vineri, 14 August 2015, ora 13:35
7953 citiri
Dan Negru, anunt pe Facebook: La capat de drum, multumesc!
Foto: Facebook/Dan Negru - Oficial

Dan Negru a anuntat pe o retea sociala ca emisiunea "Next Star" a ajuns la sfarsit.

"Din toamna incep un nou proiect tv. Fara copii! Next Star a fost anul trecut cea mai googalita (cautata pe Google - n.red.) emisiune de TV a Antenei 1, potrivit datelor oficiale publicate de Google. Audientele Next Star au fost mult peste asteptari.

Acu' pot sa marturisesc: cand Next Star era doar o idee, multi colegi de breasla ma compatimeau spunandu-mi ca am sa-mi rup gatul riscand intr-un show cu copii in prime-time. Putini imi dadeau vreo sansa de supravietuire, mai cu seama ca formatul era original 100%. Acu' ramane un loc liber pentru un kids show pe piata tv din Romania", a scris pe Facebook Dan Negru.

O fetita din Ucraina a facut senzatie la Next Star: Direct in finala cu acrobatie la bara (Video)

Prezentatorul TV a povestit pe reteaua sociala ca fiecare emisiune pe care a prezentat-o a fost speciala pentru el si ca la sfarsitul proiectelor a pastrat cate o amintire.

"Din decorurile show-urilor tv pe care le-am parasit am luat mereu cate un obiect de decor. Am o mare colectie in pod, de la globul pe care-l invartea Mama Natura la Ciao Darwin pana la un acvariu din Academia Vedetelor. Din Next Star am pastrat o parte din bucuria lui Omar sau a Elenei, din lacrimile Ioanei sau din ochii fara lumina a lui Alex", a continuat el.

Finala Next Stars: Cine a castigat trofeul

Dan Negru spera ca micutii care au castigat Next Star le vor povesti nepotilor despre aceste productii.

"Si am speranta ca peste vreo 60 de ani, niste bunici vor povesti nepotilor despre fenomenul Next Star... E mai usor sa construiesti un copil puternic decat sa repari un matur stricat. La capat de drum, multumesc!", a incheiat el.

Pagina de Media anunta ca noul show prezentat de Dan Negru se va numi "Serif de Romania" si ca se va filma in zone precum Bucegi, Delta, Maramures, nordul Moldovei si zona Rucar-Bran.

In primul sezon concurenti vor fi Natalia Mateut, CRBL, Andreea Tonciu, Giani Chirita, Paula Chirila, Andrei Duban, Raluca si Denisa de la Bambi, Ionut Atodiresei, Rona Hartner, Vladimir Draghia si Andrei Stefanescu de la trupa Alb si Negu.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan Negru Next Star, #Dan Negru emisiune, #Dan Negru Antena1, #Next Star sfarsit , #Dan Negru