Bianca Dragusanu, o Marilyn Monroe de Romania, adica tot "o fufa"

Miercuri, 08 Ianuarie 2014, ora 10:42
4287 citiri
Bianca Dragusanu, o Marilyn Monroe de Romania, adica tot "o fufa"

Divortul Biancai Dragusanu a dat buletinele de stiri peste cap si a starnit vii reactii din partea tuturor. Numeroase personalitati au luat pozitie, dandu-si cu parerea pe acest subiect sau punandu-i sub lupa pe protagonisti. "Colorata" este opinia lui Dan Negru, care o compara pe Bianca Dragusanu cu Marilyn Monroe, care la vremea ei "era o fufa contestata de multi".

Pornind de la faptul ca multe televiziuni au ales sa deschida buletinul de stiri, marti seara, cu stirea divortului lui Victor Slav de Bianca Dragusanu, Dan Negru a scris pe contul sau de Facebook, tot marti: "Cica o stire trebuie sa fie asemenea unei fuste mini purtata de o femeie frumoasa. Destul de lunga pentru a acoperi subiectul, dar destul de scurta ca sa fie interesanta. Ai nostri au retinut doar partea cu fusta scurta...".

Comentariul sau a fost transformat, de Realitatea TV, intr-un articol cu titlul "Dan Negru o umileste pe Andreea Esca", cea care prezinta buletinul de stiri la Pro TV, la orele 19.00, ceea ce l-a determinat pe Dan Negru sa revina cu o postare, tot pe Facebook: "Nicidecum! Esca e un puternic brand de televiziune.

Constat insa ca noi toti cei din breasla asta am cazut in pacatul de a prezenta sau de a sta cel putin o data in cariera in preajma unor personaje controversate, fie manelisti, fufe, politicieni dubiosi sau artisti dusi cu pluta. Traim unii pe seama celorlalti. E simplul adevar! Si e asa de cand lumea", scrie omul de televiziune.

Mai mult, Negru face o paralela intre Bianca Dragusanu si Marilyn Monroe: "Marilyn Monroe era o fufa contestata de multi la vremea ei si Artthur Miller era un scriitor genial pe care nimeni nu-l lua in seama in lumea mondena a anilor '50. Pana cand s-a casatorit cu Marilyn Monroe... Nimic nou sub soare...", conchide el.

A.S.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Bianca Dragusanu Marilyn Monroe, #Bianca Dragusanu fufa Dan Negru, #Dan Negru Bianca divort, #Dan Negru Andreea Esca , #divort