Cele mai mari scandaluri sexuale de la Hollywood (Galerie foto)

Sambata, 28 Mai 2011, ora 19:38
8260 citiri
Cele mai mari scandaluri sexuale de la Hollywood (Galerie foto)

Dupa 25 de ani de mariaj cu Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger i-a marturisit acesteia ca are un copil in afara casatoriei, cu o fosta menajera ce a lucrat pentru familie timp de 20 de ani.

A fost momentul cand relatia dintre cei doi a intrat pe un nou fagas, presa mondena stand cu ochii pe cuplu si asteptand ceea ce va fi, cu siguranta, unul dintre cele mai mediatizate divorturi.

Insa ce se intampla intre cei doi nu e nici pe departe singular, cazuri de acest gen zguduind, de multe ori, Cetatea Filmului.

Sandra Bullock si Jesse James s-au aflat in centrul unui scandal imens, imediat ce actrita a luat Oscarul. Intai a aparut de nicaieri o dansatoare exotica tatuata, Bombshell, care a declarat ca de 5 ani e intr-o relatie cu sotul lui Bullock, pentru ca la scurt timp sa-si faca intrarea in scena inca 3 femei cu discursuri similare, facand din Jesse James un aventurier in serie.

In cele din urma cuplul s-a despartit, iar Jesse James si-a gasit fericirea (de moment) in bratele artistei tatuatoare Kat Von D, cu care s-a si logodit. Ba motociclistul mai scrie si o carte autobiografica, pentru toti cei care doresc sa ii cunoasca si mai in amanunt povestea, dupa cum relateaza Life.

Jude Law si Sienna Miller s-au aflat de mai multe ori in centrul scandalurilor, insa cel mai memorabil moment pentru tabloide a fost in 2005, cand actorul a fost nevoit sa recunoasca faptul ca a inselat-o pe Sienna cu bona copiilor, fapt pentru care si-a cerut scuze public.

In 2008, insa, Sienna a fost si ea prinsa pe picior gresit, fiind fotografiata topless si sarutandu-l pe Balthazar Getty, un actor casatorit, tata a 4 copii, la bordul unui iaht, in Italia.

Charles si Diana Desi nu sunt vedete de la Hollywood, merita si el mentionati pentru ca o perioada au aparut in tabloide ca si cum ar fi.

Intr-un exploziv interviu acordat in 1995, Diana a marturisit ca a avut o aventura cu instructorul ei de calarie, James Hewitt, spunand ca pur si simplu l-a adorat pe acesta. Intre timp, printul Charles isi vedea de relatia extraconjugala cu Camilla Parker-Bowles, fapt ce nu trecea nevazut de catre Lady Di. De altfel, ea a si declarat, in acelasi interviu din 1995, ca "suntem trei in acest mariaj".

Imediat ce acest interviu a fost difuzat, regina Elisabeta a II-a le-a recomandat celor doi sa divorteze, ceea ce s-a si intamplat in august 1996, Diana alegandu-se cu simpatia publicului.

Ryan Phillippe si Reese Witherspoon Desi nu a recunoscut niciodata, despre actorul Ryan Phillippe exista zvonuri ca si-ar fi inceput relatia cu o actrita alaturi de care filma in 2006, Abbie Cornish, inca de pe vremea cand era casatorit cu Reese Witherspoon. Inainte de a se finaliza divortul, el incepuse deja sa iasa in lume cu Abbie, de care s-a despartit insa in martie 2010.

Tiger Wood si Elin Nordegren Incepand din noiembrie 2009, au iesit, rand pe rand, la iveala amantele sportivului, iar imaginea atent slefuita a lui Tiger a inceput sa se dezintegreze. In decurs de cateva saptamani, peste 10 femei au povestit despre aventurile cu sportivul, cu lux de amanunte si aducand probe incriminatorii.

Daca Elin a reusit sa pastreze tacerea, concentrandu-se asupra divortului si a ceea ce putea obtine pe acest front, Tiger a trecut prin momente extrem de dificile parasind golful, internandu-se intr-o clinica pentru a-si trata dependenta de sex si in cele din urma cerandu-si scuze public la televizor, dupa ce sponsorii au inceput sa-l paraseasca.

Heather Locklear si Richie Sambora In timp ce o ajuta pe prietena ei, Denise Richard, sa treaca peste divortul cu Charlie Sheen, actrita Heather Locklear a descoperit ca Denise se intalnea pe ascuns cu sotul ei, chitaristul Richie Sambora, de care era separata.

Ava Gardner si Frank Sinatra Desi era un tata devotat, Frank Sinatra nu-i era loial sotiei sale, Nancy Barbato, mama celor trei copii ai sai. Sinatra a avut nenumarate aventuri extraconjugale, dar cea mai de notorietate a fost cu frumoasa Ava Gardner, care in cele din urma i-a devenit si sotie.

Relatia lor a fost una tumultoasa, extrem de pasionala, certurile celor doi tinand prima pagina a ziarelor. La un moment dat, Sinatra chiar a chemat-o pe Ava intr-o camera de hotel, amenintand ca se sinucide. In cele din urma a tras doua gloante intr-o saltea.

Hugh Grant si Elizabeth Hurley In 1995, cand se afla intr-o relatie cu modelul Elizabeth Hurley, actorul britanic Hugh Grant a fost arestat pe Sunset Boulevard, in Los Angeles, fiind surprins in timp ce-si insela partenera cu o prostituata cunoscuta la Hollywood, Divine Brown.

Actorul a fost judecat foarte aspru de opinia publica, toti intrebandu-se de ce a apelat la o prostituata cand o avea alaturi pe una dintre cele mai mari frumuseti.

Elizabeth l-a iertat si cei doi s-au mai intalnit timp de ani buni, pana cand in 2000 au sfarsit relatia.

Woody Allen si Mia Farrow Desi departe de a fi un barbat seducator, Woody Allen s-a aflat pe prima pagina a ziarelor cu una dintre aventurile sale, care a implicat-o pe fiica de 22 de ani, adoptata, a partenerei sale, Mia Farrow. Mia a descoperit ca cei doi au o relatie in 1992.

In scurt timp, a inceput o lupta urata in tribunale, pe custodia celor 3 copii ai cuplului, unul biologic si doi adoptati, Farrow acuzandu-l pe Allen ca a molestat-o pe Dylan, in varsta de 7 ani.

In cele din urma, Farrow a obtinut custodia celor 3 copii, insa asta nu l-a oprit pe Allen sa se casatoreasca cu fiica sa adoptiva Soon-Yi, 5 ani mai tarziu, ceea ce l-a facut pe fiul sau biologic, Ronan Seamus Farrow, sa declare, la un moment dat: "Tatal meu e casatorit cu sora mea. Asta inseamna ca sunt atat fiul lui, cat si cumnatul sau (...). Nu pot avea o relatie cu tatal meu si sa raman sanatos (la cap) in acest timp".

Tori Spelling si Dean McDermott Cei doi s-au indragostit pe platoul de filmare, in timp ce ambii erau casatoriti. Tori sustine ca relatia cu sotul ei era deja una extrem de dificila, fapt negat de fostul sot. Ea si Dean s-au logodit chiar inainte ca divorturile sa fie finalizate, casatorindu-se ulterior si avand doi copii si un al treilea pe drum.

Meg Ryan si Dennis Quaid In vara lui 2000, actrita Meg Ryan s-a indragostit de Russel Crowe, pe cand ambii filmau in Ecuador. Exista chiar fotografii care ii infatiseaza tinandu-se de mana si aratand vizibil fericiti impreuna. Insa Ryan avea acasa un sot, pe Dennis Quaid, de care a divortat in 2001.

Vorbind despre aceasta etapa a vietii ei, actrita, a carei imagine a avut de suferit de pe urma scandalului, a declarat intr-un interviu acordat cativa ani mai tarziu ca ce nu se stie este faptul ca Dennis o insela de multa vreme, astfel ca mariajul lor se terminase cu mult inainte de aventura ei.

Ethan Hawke si Uma Thurman Cand era casatorit cu Uma, Ethan a avut o relatie cu o colega de platou, ceea ce a dus la divortul din 2004. In 2008, actorul a lasat-o insarcinata si apoi a luat-o de sotie (in aceasta ordine) pe bona copiilor sai si ai fostei sotii.

Marilyn Manson si Dita Von Teese Cei doi erau casatoriti doar de un an cand Dita a descoperit ca sotul ei era implicat intr-o relatie extraconjugala cu o actrita de 19 ani, Evan Rachel Wood. "Oricat de mult il iubeam, nu am putut accepta", a declarat atunci, radicala, Dita pentru Daily Telegraph.

Eric Benet si Halle Bery In vara lui 2002, Eric Bennet s-a internat pe nepusa masa intr-o clinica pentru a-si trata dependenta de sex, admitand ca avusese mai multe relatii extraconjugale. Desi, initial, Halle i-a fost alaturi, in cele din urma cei doi au divortat, in ianuarie 2005.

Ronnie Wood si Jo Desi avea unul dintre putinele mariaje de cursa lunga dintre rockeri, nici in cazul lui Ronnie Wood acesta nu a rezistat. Dupa 20 de ani de casatorie cu Jo, fost model, Ronnie a parasit-o pentru o chelnerita de numai 18 ani, Ekaterina Ivanova, mai tanara cu peste 40 de ani.

Cuplul Wood a divortat, insa la nici un an si relatia dintre chelnerita si membrul trupei Rolling Stones s-a incheiat, dupa ce Ronnie a fost arestat pe motiv ca ar fi agresat-o.

Brad Pitt si Jennifer Aniston Cei mai multi credeau ca relatia dintre Jennifer si Brad era prea puternica pentru ca ceva sa o puna dificultate. Insa in peisaj a aparut probabil cea mai frumoasa femeie de pe planeta, Angelina Jolie, careia Brad nu i-a putut rezista. Relatia a inceput pe platoul de filmare la Mr and Mrs Smith, iar la cateva luni distanta Brad si Jennifer si-au anuntat despartirea.

Pentru ca toti trei se bucurau de atentia maxima a publicului, in scurt timp au aparut chiar tricouri care departajau fanii in sustinatori ai lui Jennifer sau ai Angelinei, semn ca povestea sarise de multa vreme granitele Hollywood-ului.

Cat despre Jolie, despre care se crede ca a initiat avansurile, aceasta avea ceva experienta la acest capitol, ea seducandu-l in trecut pe Billy Bob Thornton, pe vremea cand acesta facea pereche cu Laura Dern.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#scandaluri sexuale vedete, #celebritati inselate, #vedete inselate, #triunghiuri amoroase Hollyood , #divort