Charlie Sheen divorteaza

Miercuri, 16 Iunie 2010, ora 15:21
2437 citiri
Charlie Sheen divorteaza

Actorul Charlie Sheen si sotia sa, Brooke Mueller, au inceput procedurile de divort, semnand o intelegere de 41 de pagini, care detaliaza termenii despartirii, din punct de vedere financiar.

Viata de cuplu a celor doi trece prin momente de cumpana de cand actorul din "Doi barbati si jumatate" a fost arestat in ziua de Craciun, dupa ce a atacat-o pe Brooke. In contractul de 41 de pagini se detaliaza inclusiv termenii in care se imparte custodia celor doi copii, gemenii Bob si Max, de 1,3 ani.

Potrivit unui document obtinut de TMZ, Brooke va primi 757.689 de dolari si 55.000 de dolari pe luna pentru cresterea celor doi copii, relateaza FemaleFirst. Brooke a insistat ca sub nicio forma gemenii sa nu primeasca mai putin decat primesc alti copii de-ai lui Sheen.

5 copii si nicio nevasta

Charlie Sheen, al carui mariaj cu Brooke a durat doi ani, mai are doua fiice, Sam, de 6 ani, si Lola, de 5 ani, cu fosta sptie Denise Richards, dar si o fata de 25 de ani, Cassandra, cu o fosta prietena, Paula Profitt.

Casa in care cuplul locuieste ii va ramane lui Charlie, care insa va rascumpara partea sotiei sale cu 1 milion de dolari.

Tot in contract se stipuleaza ca Brooke nu are voie sa dea ziaristilor informatii personale legate de aventurile extraconjugale ale sotului sau legate de consumul de droguri. O clauza similara a semnat si cel mai bine platit actor ce apare in serialele TV.

De la incidentul din decembrie, atat Charlie, cat si Brooke, au fost internati la reabilitare. Nici acolo actorul de 44 de ani nu a scapat de acuzatii, existand zvonul ca ar fi avut o amanta.

In ceea ce o priveste pe Brooke, aceasta urmeaza sa se intoarca in clinica pentru o luna, dupa ce incercarea de a se lasa de cocaina acasa a dat gres.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Charlie Sheen divort, #Charlie Sheen despartire, #Charlie Sheen arestat, #Charlie Sheen droguri , #divort