De ce s-au despartit Heidi Klum si Seal

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 10:07
10108 citiri
De ce s-au despartit Heidi Klum si Seal

La sfarsitul saptamanii trecute, fostul model Heidi Klum si cantaretul Seal au confirmat faptul ca se despart. Luni dimineata, intr-o scurta declaratie, cei doi au spus ca s-au indepartat, acesta fiind motivul pentru care au pus capat mariajului de 7 ani.

"Avem cel mai mare respect unul fata de celalalt si continuam sa ne iubim foarte mult, insa ne-am instrainat", transmit cei doi. Seal a postat cateva mesaje criptice pe Twitter, printre care unul scurt, insa sugestiv, "The end" (Sfarsitul), relateaza Daily Mail.

Surse din anturajul celor doi spun ca Heidi este satula de petrecerile sotului ei.

Totul ar fi inceput in august, cand intreaga familie, Heidi, Seal si cei 4 copii, se aflau in Ibiza, iar Seal s-ar fi comportat ca un barbat sigur, chefuind non-stop in cluburi, cu prietenii, in timp ce Heidi a fost lasata sa aiba grija de copii.

Heidi, in varsta de 38 de ani, a depus deja actele pentru divort. Cei doi s-au casatorit in Mexic, in 2005, reinnoindu-si de mai multe ori juramintele de atunci.

Divortul dintre Seal, pe numele real Seal Henry Samuel, in varsta de 48 de ani, si fostul model Victoria's Secret, care au impreuna 3 copii, pe Henry, de 6 ani, Johan, de 5, Lou, de 2, modelul mai avand o fata dintr-o relatie anterioara, pe Leni, in varsta de 7 ani, va fi unul disputat, la mijloc fiind destul de multi bani.

Conform Daily Mail, Heidi a castigat numai anul trecut 12 milioane de lire sterline, in timp ce Seal, cunoscut mai ales pentru hitul Kiss from a rose, a vandut mai bine de 20 de milioane de albume, castigand trei Brit Awards si trei Grammy, intr-o cariera de circa 20 de ani.

Cei doi au impreuna o casa in Mexic si o vila de 8,4 milioane de lire sterline in Los Angeles, pe dealurile Hollywood-ului, unde printre vecini sunt si Ben Affleck sau Catherine Zeta-Jones.

Heidi si Kum s-au intalnit in 2004, cand ea era insarcinata cu primul copil, in urma unei relatii cu omul de afaceri Flavio Briatore. A nascut avandu-l pe Seal alaturi. Acesta a cerut-o de nevasta intr-un iglu construit chiar de el in Whistler, British Columbia. Un an mai tarziu, in 2005, cei doi s-au casatorit, an in care Heidi naste primul copil al cuplului. In 2006 se naste al doilea, iar in 2009 al treilea copil al cuplului.

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#Heidi Klum divort, #Heidi Klum desparte Seal, #Heidi Klum divorteaza Seal , #divort