Divorteaza Giulia Anghelescu? Cantareata iese la rampa

Miercuri, 21 Mai 2014, ora 10:09
5873 citiri
Divorteaza Giulia Anghelescu? Cantareata iese la rampa
Foto: Facebook/Giulia Anghelescu Huidu

De cateva zile, presa mondena anunta ca artista Giulia Anghelescu divorteaza, dupa ce, de 1 Mai, ea si sotul, Vlad Huidu, au mers separat la mare. Daca la inceput a evitat sa vorbeasca pe aceasta tema, cantareata a acceptat, in final, sa spuna cum stau lucrurile.

Giulia Anghelescu a recunoscut, la Kanal D, ca si in mariajul sau sunt "divergente", ca in oricare alt cuplu, insa nu atat de mari incat sa duca la divort: "N-au fost niste divergente atat de mari. Discutii exista si in cuplul nostru, exact cum exista si in alte cupluri. Nu sunt certuri atat de mari ca sa duca la divort. S-a mers un pic cam prea departe cu speculatiile in ceea ce ne priveste".

Legat de plecarea la mare separat, Giulia a explicat ca ea isi dorea sa se odihneasca, in timp ce sotul ei voia sa se distreze. Mai mult, Vlad tinea mortis sa mearga pe litoral cu motorul, pe cand Giulia isi dorea confortul masinii, mai ales ca afara ploua, iar ea si-a luat si cainele cu ea. In final, recunoaste Giulia, a fost o cearta conjugala urmata de o pauza.

"Sunt de parere ca unele pauze de acest gen intr-o relatie, daca stii sa le tii sub control, iti pot aduce mai multe avantaje decat dezavantaje", a spus cantareata, mentionand ca ea si sotul ei au trecut peste moment.

"Nu ne-au trebuit decat trei zile in care sa ne limpezim mintile"

"Suntem totusi legati de fetita noastra, in cel mai frumos mod posibil", a declarat Giulia. "Nu ne-au trebuit decat trei zile in care sa ne limpezim mintile, sa revenim cu picioarele pe pamant si sa ne dam seama care sunt prioritatile noastre".

Cat despre fotografiile aparute in presa, in care pe motocicleta lui Vlad poate fi vazuta o femeie, Giulia a declarat nu doar ca o cunoaste, ci ca ii e buna prietena, si ei si sotului ei. Este logodnica celui mai bun prieten al lui Vlad, a spus aceasta.

Intrebata daca a fost deranjata de aceste imagini, artista a replicat: "Nu m-a deranjat decat ca nu aveau casca!".

"Asta nu m-a dernajat, altele m-au deranjat", a spus Giulia, dand asigurari insa ca a trecut peste perioada critica si ca ea si Vlad formeaza un cuplu in continuare.

A.S.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Giulia Anghelescu divort, #Giulia Anghelescu pauza relatie, #Giulia Anghelescu Vlad Huidu, #Giulia Anghelescu litoral singura, #Vlad Huidu femeie litoral motocicleta , #divort