Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Divortul lui Gheorghe Zamfir, amanat

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 16:33
2777 citiri
Divortul lui Gheorghe Zamfir, amanat
Foto: Arhiva

Gheorghe Zamfir divorteaza de sotia sa, Marie Noelle, dupa un mariaj de 16 de ani. Potrivit avocatilor sai, procesul se va judeca in Franta, desi naistul a introdus cererea de divort in urma cu cateva luni, la Judecatoria sectorului 1 din Bucuresti.

La primul termen al procesului, avocatii lui Marie Noelle Zamfir au spus ca in 27 septembrie o instanta din regiunea franceza Fountainebleu a luat deja in discutie cererea de divort introdusa de sotia lui Gheorghe Zamfir si a stabilit deja, in cadrul acelei actiuni, ca este de competenta instantei franceze sa solutioneze aceasta cauza, anunta Mediafax.

Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a cerut avocatilor sa aduca documentele din actiunea de divort depusa in Franta de Marie Noelle, pentru a constata daca intr-adevar o instanta franceza s-a pronuntat cu privire la competenta de solutionare, stabilind ca urmatorul termen in procesul de divort sa aiba loc in 6 decembrie.

Gheorghe Zamfir se casatoreste cu iubita de 26 de ani

In timpul dezbaterilor de la instanta, Gheorghe Zamfir a asteptat in fata Judecatoriei Sectorului 1.

Intrebat de jurnalisti de ce nu se prezinta in fata instantei in procesul de divort pe care l-a intentat, Gheorghe Zamfir a refuzat sa raspunda si a fugit spre masina. Imediat dupa ce a aflat ca procesul s-a amanat, Gheorghe Zamfir a plecat de la judecatorie.

Marie Noelle (62 de ani) si Gheorghe Zamfir (69 de ani) s-au cunoscut in 1989, in Franta, la un concert, cand Zamfir s-a indragostit de ea. Pe atunci, Marie Noelle era casatorita cu primul ei sot si nu i-a raspuns in niciun fel lui Zamfir. S-au reintalnit insa dupa cativa ani, cand Marie Noelle era divortata si singura. S-au casatorit de Sfanta Maria Mica, in 1994, la Primaria din Flagy, Franta.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Gheorghe Zamfir divort , #divort