Nicole Kidman, implicata in ultimul divort al lui Tom Cruise

Joi, 12 Iulie 2012, ora 20:51
7236 citiri
Nicole Kidman, implicata in ultimul divort al lui Tom Cruise

Nicole Kidman a venit in ajutorul lui Katie Holmes, in momentul in care aceasta a hotarat sa se desparta de Tom Cruise. Cele doua actrite au pastrat o legatura foarte stransa in ultimele saptamani.

Decizia lui Katie Holmes de a divorta a fost luata cu mai mult timp in urma, insa s-a temut de reactiile Bisericii Scientologice. Pentru a-si pune la punct o strategie, aceasta a luat legatura cu Nicole Kidman, fosta sotie a lui Tom Cruise, informeaza US Weekly.

Nicole Kidman a fost cea mai in masura sa-i ofere sfaturile potrivite lui Katie, pentru ca aceasta sa nu fie victima aceluiasi tratament la care a fost supusa actrita australiana la divortul din 2001, cand a pierdut custodia copiilor.

Unsprezece ani mai tarziu, Connor si Isabella, copii adoptati de Nicole Kidman si Tom Cruise, sunt fideli scientologiei si nu mai pastreaza o legatura apropiata cu mama lor.

"Ele au vorbit mult, mai ales in cursul ultimelor saptamani", a marturisit o persoana din anturajul lui Katie. "Nicole i-a spus ca o va ajuta". Fosta sotie a lui Tom Cruise i-a povestit tot ce a patit in timpul procesului dificil de divort si au pus impreuna la cale un plan.

Cu rabdare, Katie Holmes a pus lucrurile in practica si a asteptat cel mai bun moment pentru a-l parasi pe Cruise. Nimeni nu a banuit nimic pana cand anuntul nu a fost facut public.

La sfatul lui Nicole Kidman, Katie a inchiriat in secret un apartament la New York, si pentru a nu fi hartuita de scientologici, a folosit cartele telefonice diferite. Se pare ca sfaturile lui Kidman au functionat. Katie Holmes a reusit sa rezolve problema divortului pe cale amiabila si a obtinut si custodia lui Suri.

Dupa anuntarea divortului, Nicole Kidman, in cadrul unui interviu, a precizat ca nu doreste sa faca niciun comentariu vizavi de aceasta stire, insa surasul sau increzator si complice, a lasat sa se inteleaga ca acest nou divort al lui Tom Cruise nu a reprezentat o surpriza pentru ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Nicole Kidman ajutor divort Katie Holmes, #Nicole Kidman legatura Katie Holmes, #Nicole Kidman informatii Katie Holmes , #divort