Noi fotografii cu sotia invinetita a lui Johnny Depp: Ar fi incercat sa o sufoce cu o perna

Joi, 02 Iunie 2016, ora 10:22
7859 citiri
Noi fotografii cu sotia invinetita a lui Johnny Depp: Ar fi incercat sa o sufoce cu o perna
Foto: Arhiva Hepta.ro

Noi fotografii in care sotia lui Johnny Depp apare cu buza sparta si vanatai in zona ochilor au fost facute publice. Pozele sunt din decembrie 2015, cand Amber Heard ar fi fost victima abuzurilor sotului ei. Atunci Johnny Depp chiar ar fi incercat sa o sufoce cu o perna.

Revista People a publicat noi fotografii in care actrita Amber Heard are vanatai pe fata, fara a mentiona insa cum a intrat in posesia lor. Pozele ar fi fost facute in decembrie 2015, cand, potrivit unei persoane apropiate lui Heard, aceasta a fost abuzata de Depp, informeaza E! News. Mai mult, potrivit sursei, Johnny Depp ar fi incercat atunci sa o sufoce pe Amber Heard cu o perna.

In actele depuse la tribunal de Amber Heard, obtinute de E! News, actrita se refera la un episod din decembrie, posibil cel in urma carora s-ar fi ales cu ranile. Ea sustine ca se temea pentru viata ei. Amber Heard relateaza ca a avut loc o altercatie atunci, care nu era prima, insa nu descrie ce s-a intamplat si in ce a constat aceasta.

Tot in actele depuse la tribunal saptamana trecuta, vedeta in varsta de 30 de ani afirma ca Depp trece printr-o perioada foarte proasta de cateva luni, el luptandu-se cu abuzul de substante de ceva vreme.

O alta sursa a declarat ca "Johnny e un barbat iubitor din fire, insa faptul ca se drogheaza l-a schimbat complet". E! News citeaza mai multe persoane din anturajul actorului - fara a le divulga identitatea - care afirma ca Depp, de altfel un barbat iubitor si amuzant, se poate transforma intr-o persoana de nerecunoscut in numai cateva ore.

De cand presa si retelele sociale sunt inundate de astfel de amanunte din viata de cuplu a celor doi, actorul s-a abtinut sa comenteze, el aflandu-se in plin turneu cu trupa sa, The Hollywood Vampires, cu care va concerta inclusiv in Romania in 6 iunie.

Singura declaratie a fost facuta odata cu anuntul divortului, cand un purtator de cuvant a afirmat: "Date fiind mariajul foarte scurt si pierderea tragica a mamei sale, Johnny nu va raspunde niciunor false acuzatii, articole de can-can din presa sau minciuni despre viata sa personala". Depp a mai transmis ca nu-si doreste decat ca acest mariaj scurt sa se termine cat mai repede.

Avocatii lui Depp sustin ca detaliile care ajung in presa nu sunt menite decat sa-l denigreze pe actor, iar sotia acestuia sa obtina cat mai multi bani, aceasta fiind adevarata miza.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#noi fotografii Amber Heard batuta, #noi poze sotie Depp vanata, #Johnny Depp droguri, #divort Johnny Depp , #divort