Va renunta Tom Cruise la scientologie pentru Cameron Diaz?

Joi, 27 Septembrie 2012, ora 22:07
5759 citiri
Va renunta Tom Cruise la scientologie pentru Cameron Diaz?

Constient ca scientologia l-a costat mariajul cu Katie Holmes, pe Tom Cruise il bate gandul sa paraseasca cultul respectiv. Se pare insa ca are o si o alta motivatie: sentimentele pe care le nutreste pentru colega sa, Cameron Diaz.

Se stie ca scientologia este in mare parte responsabila de divortul dintre Tom Cruise si Katie Holmes. Insa astazi, actorul din "Misiune: Imposibila", ajuns la matura varsta de 50 de ani, realizeaza ca puternicile sale convingeri religioase l-au indepartat si de Nicole Kidman si chiar de Penelope Cruz, potrivit Closermag.

O sursa a declarat pentru "Star" ca actorul nu va mai permite Bisericii Scientologice sa-i influenteze viata personala si chiar sa gandeste in mod serios sa paraseasca acest cult, al carui adept este de peste 20 de ani.

"Tom inca nu a facut pasul de a parasi scientologia, insa s-a distantat de oamenii Bisericii si petrece mai mult timp cu prietenii sai, care nu au nicio legatura cu aceasta religie", a afirmat sursa.

Printre acesti prieteni se numara si celebra Cameron Diaz, 40 de ani. Cei doi actori s-au cunoscut in 2001, in timpul filmarilor de la "Vanilla Sky" si au ramas buni prieteni. Acum amandoi sunt celibatari, iar Tom Cruise si-ar dori mai mult decat aceasta amicitie, potrivit apropiatilor: "Tom si Cameron se inteleg bine. Tom o gaseste frumoasa, inteligenta si amuzanta. I-ar place sa fie mai mult decat simpli prieteni".

Dupa divortul de Katie Holmes, actorul a gasit multa sustinere in persoana lui Cameron Diaz. Insa daca intr-o zi va incerca sa o cucereasca, trebuie sa renunte la scientologie: "Tom va trebui sa schimbe pentru Cameron si nu invers", a declarat aceeasi persoana din anturajul actorului.

Pentru moment insa, actrita cu ochi albastri, care a rupt relatia cu jucatorul de baschet Alex Rodriguez, nu ii impartaseste sentimentele. "Cameron adora sa petreaca timp cu Tom, insa il vede ca pe un frate", marturiseste sursa. "Pentru moment, este pur si simplu incantata sa regaseasca un vechi prieten".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Tom Cruise renunta scientologie, #Tom Cruise relatie Cameron Diaz , #divort