Celebritati ale caror odrasle le calca pe urme, devenind modele (Galerie foto)

Luni, 21 Octombrie 2013, ora 18:49
5098 citiri
Celebritati ale caror odrasle le calca pe urme, devenind modele (Galerie foto)

De la Jagger pana la Geldolf, Schwarzeneggar sau Beckham, multe dintre odraslele celebritatilor n-au avut alta varianta, crescand sub blitzurile aparatelor de fotografiat, decat sa devina, la randul lor, celebre. Pana sa-si gaseasca propria cale, cele mai multe, avand avantajul genelor bune, au imbratisat cariera de model.

La 10 ani, Romeo Beckham, unul dintre fiii celebrului fotbalist si a sotiei sale Victoria, fosta cantareata, in prezent designer, este imaginea Burberry, o alegere nu foarte inteleapta, tinand cont de situatia cu care se confrunta compania in prezent. E drept ca acest contract a fost semnat cu ceva vreme in urma, Romeo facand reclama tinutelor companiei pentru sezonul de primavara - vara 2013.

Niciodata nu e prea devreme sa devii model. Probabil asa a gandit si Mariacarla Boscono, modelul italian care a ales sa-si introduca fiica in aceasta lume de bebelus, conform The Telegraph. Amandoua au facut parte din campania Givenchy pentru primavara - vara 2013.

Si Neva Vodianova Portman, fiica rusoaicei Natalia Vodianova, si-a facut debutul in aceasta lume la doar 6 ani, anul trecut.

In 2012 si modelul Victoria's Secret Alessandra Ambrosio, in varsta de 31 de ani, si-a introdus fiica, pe Anja, pe atunci de patru ani, in lumea modellingului, declarand ulterior ca a fost o experienta amuzanta.

Desi in varsta de doar 6 ani, fiica regertatului model Playboy Anna Nicole Smith deja are un nume in moda, acesta fiind legat de Guess, acelasi brand pentru care si mama ei poza, in urma cu 20 de ani. Cei care au lucrat cu ea spun ca e un talent nativ, chiar daca nu a avut timp sa invete nimic de la mama ei, care a murit in urma unei supradoze cand Dannielynn Birkhead avea doar cinci luni.

Fiica lui Bob Geldof si a prezentatoarei TV Paula Yates, Pixie Geldof, al carui nume deja e cunoscut de cativa ani, este model part time, dar si actrita. Tanara de 21 de ani a defilat deja pentru Pringle, Calvin Klein si Diesel.

Fiica lui Melanie Griffith, sotia lui Antonio Banderas, dintr-o relatie anterioara cu Don Johnson, este Dakota Johnson. Desi tanara de 21 de ani are un contract cu IMG, defiland pentru branduri ca Mango, prima sa iubire ramane actoria. Deloc o surpriza in familie; bunica acesteia este Tippi Hedren, model devenit eroina a filmelor lui Hitchcock.

Dree Hemingway, in varsta de 23 de ani, este poate cel mai de succes model din aceasta lista, ea nefiind nimeni alta decat fiica lui Mariel Hemingway. A defilat pentru o gramada de nume mari, pozand pe copertele a nenumarate reviste, printre care si Vogue, in sapte tari in care revista apare. Mama ei, Mariel, nepoata lui Ernest Hemingway, a fost o mare frumusete in tinerete, o actrita de succes pe care multi si-o amintesc din Manhattan, film al lui Woody Allen, din 1979, pentru care a fost chiar nominalizata la Oscar.

Rod Stewart a avut intotdeauna ochi pentru femeile frumoase, iar una dintre acestea, Kelly Emberg, i-a daruit-o pe Ruby, in prezent imaginea liniei de lenjerie Ultimo. Nu e singurul talent al lui Ruby, aceasta fiind si cantareata. Cand nu urca cu tatal sau pe scena, Ruby canta cu trupa Revoltaire. Ruby e unul dintre cei opt copii ai rockerului scotian.

Georgia May Jagger este fiica solistului trupei Rolling Stones, una dintre cele doua pe care i le-a daruit modelul texan Jerry Hall rockerului. Cea mare, Elizabeth, are un contract cu Lancome si a pozat recent pentru Playboy, iar cea mica, Georgia, in varsta de 19 ani, este imaginea jeansilor Hudson, pentru care de cele mai multe ori pozeaza topless, si a brandului de comsmetice Rimmel London. E deja un model cu experienta, fiind in trecut imaginea Chanel. Multi spun ca aminteste de Kate Moss in tinerete.

Tali Lennox este fiica fostei soliste Eurythmics, Annie Lennox. Tanara a semnat un contract cu agentia Next, defiland deja pentru Prada, Roberto Cavalli, Burberry si Missoni, fiind considerata unul dintre cele mai bune modele britanice ale momentului.

Riley Keough este fiica Lisei Marie Presley, asa ca a cunoscut celebritatea din fasa. Model cu contracte importante de la 14 ani, aceasta a pozat prima oara pentru varianta americana a revistei Vogue, alaturi de mama sa, Lisa, si de bunica Priscilla. In prezent isi incearca norocul si ca actrita.

Lenny Kravitz a fost considerat timp de multi ani un sex simbol. Se pare ca artistul si-a transmis genele bune si fiicei sale, Zoe, care, pe langa faptul ca, la fel ca si tatal sau, canta, este si model, aparand in mai multe reviste, printre care si Elle, editia americana. In 2009 aceasta a devenit imaginea parfumului Princess, lansat de Vera Wang.

Noel Gallagher, cunoscut de pe vremea cand canta in Oasis, are o fiica de 11 ani cu Meg Matthews. Aceasta a semnat deja cu o agentie de modelling, Select Model Management, defiland inca din 2010. A fost fotografiata recent chiar de faimosul Mario Testino. Cum parintii sai au prieteni in cele mai inalte sfere, e de asteptat ca Anais sa aiba o cariera frumoasa de timpuriu.

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, are trei fete frumoase: Liv Taylor, model si actrita, fiica modelului Bebe Buell, Mia Tyler, model de talie "mai grea" (plus size), rezultata in urma relatiei cu manechinul Cyrinda Foxe, si Chelsea Tallarico, de 22 de ani, fiica designerului Teresa Barrick. Aceasta din urma este ultima care a semnat cu o agentie importanta de modelling, IMG (Liv are si ea contract cu ei).

Phil Collins are cinci copii cu trei partenere, unul dintre acestia fiind adoptat, insa Lily e cea mai cunoscuta, ea aparand de la varsta de 2 ani in serialul Growing Pains. In varsta de 22 de ani in prezent, aceasta este jurnalist, prezentator TV, actrita si model. In 2008 a fost numita modelul anului de revista Glamour.

Patrick Schwarzenegger, fiul de 17 ani al lui Arnold Schwarzenegger, a mostenit genele tatalui, fost Mr. Universe la varsta de 20 de ani, asa ca a devenit imaginea jeansilor Hudson, alaturi de Georgia May Jagger.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#copii modele celebritati, #vedete copii modele, #celebritati copii manechine, #copii celebritati poze, #copii vedete fotografii , #fotomodele