Cum arata cel mai bine platiti barbati din modeling (Galerie foto)

Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 17:32
57430 citiri
Cum arata cel mai bine platiti barbati din modeling (Galerie foto)

Sunt tineri, sunt frumosi si s-au impus intr-un domeniu profesional dominat de femei, modelingul.

Revista Forbes a publicat recent un clasament al celor mai bine platiti barbati din modeling. Veniturile acestora nu sunt deloc de neglijat, chiar daca mai au ceva pana a le ajunge, in aceasta privinta, pe Gisele Bundchen (cel mai bine platit manechin feminin al momentului) si pe colegele sale.

Numarul 1: Sean O'Pry, 24 de ani, american

S-a impus prin asemanarea cu celebrul actor James Dean, este imaginea parfumului Spicebomb, produs de casa Viktor & Rolf, si a lucrat pentru Giorgio Armani, Versace, H&M, Hugo Boss si Salvatore Ferragamo. A participat si la realizarea videoclipului Madonnei "Girl Gone Wild", potrivit Grazia.fr.

Cu 1,5 milioane de dolari castigati intr-un an (septembrie 2012 - septembrie 2013) este manechinul masculin cel mai bine platit. Pentru comparatie, in perioada iunie 2012 - iunie 2013, Gisele Bundchen s-a imbogatit cu 42 de milioane de dolari, ceea ce inseamna de 28 de ori mai mult.

Numarul 2: David Gandy, 33 de ani, britanic

Apreciat pentru aspectul sau de dur (fata cu trasaturi puternic evidentiate si corpul bine lucrat), David Gandy se poate lauda cu o cariera de succes in domeniul modelingului, participand la numeroase campanii publicitare, alaturi de modele feminine consacrate.

Pe parcursul ultimelor 12 luni, David Gandy a castigat 1,4 milioane de dolari. Manechinul este recunoscut pentru implicarea sa in activitati caritabile.

Numarul 3: Simon Nessman, 24 de ani, canadian

Este considerat un simbol al frumusetii masculine moderne: aspect juvenil, un pic timid si muschi "doar atat cat trebuie". Pe parcursul unui an a castigat 1,1 milioane de dolari, cea mai importanta campanie publicitara fiind pentru Giorgio Armani.

Numarul 4 Arthur Kulkov, 30 de ani, rus

Nascut in Siberia, s-a impus la nivel international prin fizicul sau cameleonic, putandu-se adapta rapid cerintelor designerilor si diverselor campanii publicitare. Revista Fosrbes a estimat veniturile acestuia in ultimele 12 luni la 905.000 de dolari.

Numarul 5: Noah Mills, 30 de ani, canadian

Apreciat pentru carisma sa - este de profesie si actor, Noah Mills a reusit sa castige intr-un an, din publicitate si defilare pe podiumuri internationale, suma de 740.000 de dolari, fiind considerat de Forbes al cincelea cel mai bine platit model masculin.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#barbati modele top Forbes, #cei mai bine platiri barbati modeling, #manechine masculine internationale, #modele barbati 2013 top , #fotomodele
Comentarii