Injectii in glanda tiroida si gustari constand in vata: cum ajungi manechin de top

Joi, 06 Septembrie 2012, ora 17:31
5822 citiri
Injectii in glanda tiroida si gustari constand in vata: cum ajungi manechin de top
Foto: Fox News

In lumea prezentatoarelor de moda se petrec lucruri cu adevarat revoltatoare. Fetele fac totul pentru a-si atinge scopul de a fi cat mai slabe, deci cat mai prezente pe podium, punandu-si sanatatea in pericol in mod constant.

Sacrificul nu este niciodata prea mare pentru cele care vor sa apara pe catwalk. Una dintre topmodelele care iau masuri extreme pentru a fi cat mai aproape de ravnita marime zero este Kira Dikhtyar, ea descriindu-le jurnalistilor americani de la FoxNews de ce sunt in stare cei din breasla sa. Kira spune ca pentru a ajunge la greutatea dorita e nevoie de mai multe "tratamente" ajutatoare controversate.

Ce trebuie sa faci pentru a ajunge un "schelet"

Printre acestea se numara fumatul intensiv, laxativele, pastilele de dieta Phentermine si Adderal, precum si medicamentele pe reteta, cu scopul de a inhiba pofta de mancare. Unele modele recurg si la injectii speciale, printre care se numara cele facute direct in glanda tiroida. Rezultatul unei astfel de injectii este accelerarea metabolismului.

Alte tinere recurg pana si la hipzona pentru a-si bloca pofta de mancare. S-a ajuns chiar si la situatia de a manca vata de bumbac pentru a se umple stomacul. In spatele unor astfel de masuri sa afla si diversi agenti, care le tin pe tinere sub un control alimentar strict, mai ales cand acestea participa la evenimente majore.

Scopul infometarii

Multi designeri recunosc ca modelele trebuie sa fie cat mai slabe pentru a iesi in evidenta creatiile lor. Avand pe scena modele cat mai slabe, spectatorii se vor concentra mai bine asupra hainelor prezentate, si nu asupra formelor apetisante ale modelelor. Aceasta este opinia lui David Zyla, un stilist care a castigat premiul Emmy.

Exista si asociatii care le protejeaza pe tinere, vocea lor auzindu-se mai des in ultimii ani, acestea asigurandu-se ca modelele au peste 16 ani si ca mananca atat cat trebuie, inclusiv inainte de a urca pe scena. Astfel, cele a caror sanatate e pusa in pericol nu pot primi aprobarea medicilor pentru a practica aceasta meserie.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#modele infometare marimea zero, #injectii tiroida modele infometare, #modele slabe vata bumbac , #fotomodele