Sfatul Mirandei Kerr pentru femei: Alegeti un barbat pe care sa-l respectati!

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 15:22
1638 citiri

Al doilea cel mai bine platit model din lume, Miranda Kerr, care defileaza pentru Victoria's Secret desi a devenit mamica, a declarat recent ca succesul sau se datoreaza ambitiei. Cu o cariera ce se intinde deja pe 20 de ani, frumoasa australianca, sotia lui Orlando Bloom, are, pe langa cariera de model, si o linie e produse de ingrijire organice, Kora, dar si o viata personala fericita.

In varsta de 30 de ani, Miranda, care apare pe coperta Cosmopolitan a lunii noiembrie, a declarat ca unul din secretele sale, pe care putine dintre modele il impartasesc - pentru ca marea majoritate sunt foarte nesigure de propriul trup, dupa cum afirma -, este iubirea pentru propria persoana. "Modelele sunt printre cele mai nesigure fiinte pe care le-am intalnit. In mod constant li se spune ca nu sunt indeajuns de bune. Trebuie sa inveti sa te iubesti", a explicat aceasta.

In ceea ce o priveste, are de transmis un singur lucru: "Sunt mai puternica decat ai crede. Mi-am pus bazele propriei companii, mi-am investit banii in ea si m-am implicat in fiecare aspect ce tine de aceasta. Sunt acea persoana care supune, indiferent care ar fi problema, ca exista o solutie. Asa functioneaza creierul meu.

Daca cineva imi spune 'Asta nu e posibil, nu se poate face', spun 'Ba da, se poate'. Voi sta cu tine si-ti voi explica faptul ca se poate. Nu pot lua 'nu' ca pe un raspuns pe care sa-l accept", a explicat modelul, citat de abc News.

In ceea ce priveste viata persoana, Miranda e mai putin "baietoasa", ea destainuind ca, odata intrata in casa, renunta la postura de sefa. Imbraca ceva feminin, marca Stella McCarthy, isi face unghiile cu oja rosie, se rujeaza cu aceeasi culoare, si asta ii schimba imediat starea de spirit. A destainuit ca e o avida colectionara de lenjerie sexy.

Kerr are si un sfat pentru femei: alege un barbat pe care sa il respecti. In cazul ei, a simtit acest sentiment dupa ce l-a vazut pe Bloom pe Broadway, in Romeo si Julieta.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Miranda Kerr Orlando Bloom, #Miranda Kerr interviu Cosmopolitan, #Miranda Kerr ambitie, #Miranda Kerr linie produse ingrijire, #Miranda Kerr Kora , #fotomodele