Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Un celebru inger Victoria's Secret demisioneaza

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 23:44
5058 citiri
Un celebru inger Victoria's Secret demisioneaza

Dupa 6 ani la Victoria's Secret, care au facut-o multimilionara, Miranda Kerr renunta la colaborarea cu aceasta celebra marca.

A deveni un "inger", nume dat manechinelor Victoria's Secret, este sinonim cu celebritatea si milioanele de dolari in banca. In timpul celor 35 de ani de existenta a marcii americane de lenjerie feminina, nu mai putin de 300 de fete superbe au lucrat pentru aceasta firma. Uneori doar pentru un singur show sau catalog, alteori pentru ani, comenteaza Le matin.

Atunci cand un inger-vedeta nu mai prezinta pentru Victoria's Secret, acest lucru nu trece neobservat. Este si cazul australiencei Miranda Kerr, sotia actorului Orlando Bloom, care a anuntat cu ocazia implinirii a 30 de ani, pe 20 aprilie, ca nu va reinnoi contractul cu celebra casa de moda.

Devenita un model foarte solicitat in urma colaborarii indelungate cu Victoria's Secret, Miranda Kerr a devenit al 7-lea cel mai bine platit manechin din lume. Potrivit Forbes, in anul 2012, aceasta a castigat 4,5 milioane de dolari.

Renuntand la tacere, Miranda Kerr a pus capat zvonurilor potrivit carora este "dificila" si "prea batrana" pentru a mai lucra pentru Victoria's Secret. Aceasta a comunicat ca ea este cea care a demisionat, pentru a "profita de viata", asa cum si-a promis la 16 ani, cand si-a pierdut prietenul intr-un accident rutier.

"De cand sunt mama am alte prioritati", spune Miranda Kerr, explicand si care sunt acestea: fiul sau Flynn, in varsta de 2 ani, marca sa de cosmetice Kora Organics si angajarea sa in actiuni de ocrotire a mediului.

Retragere onorabila

Sigura pe ea, Miranda Kerr si-a asigurat o "retragere onorabila" comunicand ca sfarsitul contractului cu Victoria's Secret nu reprezinta altceva decat "o evolutie fireasca", nedezvaluind nici un alt amanunt din colaborarea care a facut-o celebra, cum s-a intamplat in cazul altor ingeri.

Astfel, Adriana Lima a creat scandal, marturisind din "secretele de inger". Pentru a putea defila pentru spectacolul anual Victoria's Secret de la sfarsitul lui 2012, la doar doua luni dupa ce nascuse, aceasta a dezvaluit faptul ca timp de doua saptamani inainte de show a consumat doar bauturi proteinizate.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Miranda Kerr retragere Victoria s Secret, #Miranda Kerr inger Victoria s Secret, #Miranda Kerr 30 ani, #Miranda Kerr cariera , #fotomodele
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Pacat! avea destule argumente sa ramana :-)))